Reggeli

Főtt tojás, saláta /majonézes öntet nélkül/, csirkemell-pulykamell sonka, natúr joghurt vagy kefír, natúr zabpehely joghurtba, rozskenyér, abonett, hamlett, reszelt tonhal saját lében /nem olajos/, gyümölcs.

Ebéd

Csirkemell-pulykamell, halfilé, rizs, rizi-bizi, zöldségköret, főtt burgonya, durumtészta, levesek, főzelékek /ügyelj rá hogy a levesek és főzelékek nagy részénél a rántáshoz vagy habaráshoz lisztet használnak. Kevesebbet belőle!/ Gyümölcs.

Vacsora

Este 6 óra körül legyen az utolsó étkezésed! Utána már csak rágcsálj ha éhes vagy. Például zöldségeket. Ha pedig már végképp nem bírod az éhezést csak fehérje vagy zöldség legyen amivel "bűnbe" viszed magad! Az esti bekajálás nagyon be tud tenni. Egyet előre kettőt hátra eset /este esetleg akkor ha már tényleg gond van: főtt tojás, zöldségköret, csirke-pulykamell, joghurt-kefír/.

Tehát a vacsora lehetőleg kevés szénhidrátot tartalmazzon. A fentebbiek közül válassz vacsira /ne legyen benne kenyérféle, tészta, hamlet, vagy gabonapelyhek/.

"Nasi"

Túró Rudi, müzli szelet, graham keksz /ez finom és olcsó is/, Hobbits zabkeksz /ez is fincsi de ebben már van cukor míg az előbbi édesítővel készül/.

Innivalók

Kávé /jó kis zsírégető persze nem habbal meg komplettával esetleg extra cukorral megspékelve/, ásványvíz, plussz tabletták, tea, ligth üdítők /NEM 100 %-os levek!/.

Ami fontos még hogy a cukor helyett édesítőt használj! /ne mézet!/

Forrás: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=250

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.