8 fehérjeforrás

A létező legjobb minőségű fehérjeforrások nyolc fajtája. A Nitro Gold PRO Protein FUSION™-t tartalmaz, ami egy különleges, elnyújtott felszívodású fehérjekeverék, 8 csúcsminőségű fehérjéből. A különböző fehérjeforrásoknak eltérő a felszívódási ideje – a Nitro Gold PRO akár négy órán át is magasan tartja a vér aminosavszintjét és utat enged szervezetünk maximális izomépítő képességeinek.

Gyors felszívódású fehérjék: Alacsony hőmérsékleten kezelt Cross-Flow / Mikroszűrt tejsavófehérje-izolátum és koncentrátum, enzimkezelt tejsavófehérje-hidrolizátum, tejfehérje-izolátum, tejsavó-peptidek, glutamin-peptidek Lassú felszívódású fehérjék: Magas glutamin tartalmú kalcium-kazeinát, micelláris kazein és tojásfehérje.

3 emésztőenzim és prebiotikum

A Nitro Gold PRO minden adagja proteolitikus enzimek és prebiotikumok speciális keverékével biztosítja a fehérjék maximális felhasználását. A vadonatúj PreZyme™ technológia hatóanyagai segítségével ugyanannyi mennyiségű fehérjéből több izom építhető fel.

BCAA-k, glutamin, kreatin pH-X

Aki a testépítést komolyan veszi, az pontosan tudja, milyen fontos, hogy a szervezet elég BCAA-t, glutamint és kreatint kapjon. A Nitro Gold PRO kétadagonként biztosítja szervezetünknek mindazt, amire szüksége van:

  • 8 g a legjobb rendelkezésre álló BCAA keverékből, amelyben a leucin-izoleucin-valin aránya 2:1:1

  • 10 g glutamin és elővegyületei, vagyis az izmok építésében legfontosabb szerepet játszó aminosav

  • 2 g kreatin pH-X, a kreatin pufferelt formája, ami nem igényel feltöltési fázist

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.