• + VITAMIN

  • Aspartame mentes

  • Gyümölcs darabokkal

  • L-CARNITINE & INULIN hozzáadásával

  • Magas rost tartalom

Az Ultra Loss Shake finom íze és páratlan gyümölcsdarabokkal kiegészített választékával egészséges és tápláló étkezéspótló alternatívát kínál a fogyni vágyóknak. Egyedülálló fehérjemátrixa és vitamin, ásványi anyag kiegészítői biztosítják a szervezet számára szükséges napi beviteli mennyiséget, mindezt alacsony kalóriatartalom mellett. Energiát biztosít az izomzat számára.

Magas élelmi rost tartalma megszünteti az éhség érzet kialakulását, míg L-Carnitine aktív hatóanyag hatékonyan elősegíti a zsírégetést, továbbá energiát biztosít az edzéshez.

Az Ultra Loss fogyasztásával felgyorsítható a fogyási folyamat, mindezt a hiánybetegségek kialakulása és az alacsony szénhidrát bevitel okozta fáradékonyság tünetei nélkül.

Ideális étkezéspótló és alacsony szénhidrát bevitelen alapuló diéta folytatásához alkalmazható táplálék kiegészítő.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 2 mérőkanál (20g) Ultra Loss port 300ml zsírmentes tejben vagy vízben.. fogyassz napi 1-2 shake-et. Javasolt egy adagot edzés után, egyet pedig vacsora helyett elfogyasztani.


 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.