Szépen megformált, funkcionális, jól működő izmokat magunkénak tudni nagy öröm, igazi ajándék. Mindezt kiegyensúlyozott táplálkozással, precízen megtervezett és végrehajtott edzésmunkával, illetve megfelelő regenerálódással lehet elérni.


A legtöbb, edzéssel foglalkozó ember azért kezd el tréningezni és tudatosabban táplálkozni, mert látott egy vagy több olyan férfit illetve hölgyet , akinek fizikai adottságait szépnek, esztétikusnak találta, s ő is valami hasonlót szeretne elérni.


Mások fizikai képességeik javítását tűzik ki célul, erősebbek és aktívabbak akarnak lenni mindennapjaikban, munkájukban. Sok sportoló az aktív versenyzéssel eltelt évek után testének-lelkének egyfajta „karbantartására” használja az edzéseket.


A testedzésnek az izmok fejlesztése mellett egy sor más egészségtani hatása is van: az ember kiegyensúlyozottabb lesz, jobban alszik, csökken a vérnyomása, levezeti a felgyülemlett stresszt és nő az önbecsülése.


Kevés rosszabb érzés van annál, mint amikor valaki az idő múltával elveszíti életerejét, fittségét, kondícióját. Aki nem figyel, annak bizony idővel megnő a hasa, kialakul a narancsbőre, izmai elveszítik ruganyosságukat, erejüket .


A sport, különösen az erősítő és aerob jellegű gyakorlatok kombinációja, kiegészítve a funkcionális testedzés valamely formájával segít megelőzni ezeket a jelenségeket, növeli a kitartást, erősíti az immunrendszert, a csontokat, megpezsdíti az anyagcserét és a hormonrendszert, ráadásul vonzó külsőt biztosít.


Sosem késő elkezdeni!


Várunk szeretettel a SPEEDFIT-ben!


SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!


Írta: Bögi Viktor


Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.