A kalcium biztosítja a csontok stabilitását, nagyon fontos egyéb testfunkciók szempontjából is, mint pl. sejtosztódás, izomműködés, az idegek közötti információátvitel, és az anyagcsere.Az ultraibolya B sugárzás javítja a vér minőségét és csökkenti néhány mérgező anyag mennyiségét a vérben.
Az érzékenységi pigmentek csökkentése hozzájárul a sárgaság megelőzéséhez, és különböző vízben oldódó fémek átváltoznak kevésbé káros formulákká.
A nap ultraibolya A és B sugarai segítik a szervezetet saját fény védelmének kialakításához (egészen 100 faktorig). Ezért nem ég le a barna bőr! A bőr védi önmagát a napozás közbeni túlzott ultraibolya sugárzás és sejtkárosodás ellen pl. pigmentek képződése által és enyhe érzéketlenség kifejlesztése által (a bőr felső ré tegének erősítése). A szolárium szebb és tisztább bőrt biztosít, a sejt anyagcsere felgyorsítása a szövetek fokozott oxigén ellátásához vezet és megakadályozza a bőrrendellenességek kialakulását. A szolárium segít a bőrrendellenességek esetében is! Aknés és egyéb kóros bőrelváltozások sikeresen kezelhetők ultraibolya sugarakkal.
Javítja a test immunrendszerét, az ultraibolya sugárzás aktiválja a fehérvérsejteket, melyek a testet megtámadó baktériumok ellen harcolnak.
Az ultraibolya sugárzásnak kiegyensúly ozó hatása van az idegrendszerre, pozitívan befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a pszichikumot, általános jó közérzetet biztosít. A szolárium kímélőbb hatással van a bőrre mint a természetes napfény, mivel az ultraibolya B sugarak arra a szintre vannak csökkentve, amely minimálisan szükséges a biológiai hatások elérésére, az ultraibolya A sugarak pedig arra a szintre, amely minimálisan szükséges a napbarnított szín eléréséhez.
A szolárium a természetes napfényhez hasonló jól kiegyensúlyozott spektrum mal rendelkezik és ezért biztosítja a napsugárzás minden lehetséges kedvező hatását az emberi test számára
 
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.