100% HydroBeefTM prémium marhafehérje alapú, könnyen emészthető fehérje por, hozzáadott kreatin nélkül, laktóz- és szójamentesen.

  • Alacsony zsír- és szénhidráttartalommal.
  • Hozzáadott vitamin komplex-el, közülük anyagcsere normalizáló B3, B6 és B12 vitaminokkal.
  • Hozzáadott kreatin nélkül.
  • Paleo diétához ideális.

1 adagban (30 g):

  • 25 g fehérje
  • 4,5 g BCAA
  • 10 g esszenciális aminosav
  • 8 g kondicionálisan esszenciális aminosav

A HydroBeefTM európai marhából származó, többlépcsős hidrolízisen átvezetett peptid formula, speciális aminosav bázissal, eltérő molekula méretű és előemésztett peptidekből.

 A HydroBeefTM az alacsony zsírtartalmú marhahúsnál (pl.: steak) könnyebben emészthető fehérje forrás, mely 60 percen belül felszívódik és magas fehérje nitrogén pontszámmal (PNS: 100) rendelkezik. Ez a 97%-nál magasabb, tiszta, koleszterinmentes fehérje forrás az alapja a vadonatúj BioTechUSA Beef Proteinnek, amely laktóz- és szójamentes.

Fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és a megszerzett izom megtartásához. Természetes vitamin és ásványi anyag tartalma, javítja a tápanyag beépülést, melyek közül a B6-vitamin részt vesz a normál fehérje- és glikogén- anyagcserében valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Kiváló fehérje kiegészítője a Paleo étrendnek!

Felhasználási javaslat: Keverj össze 30g Beef Protein-t 250ml vízzel v. tejjel.A legjobb minőség eléréséhez használjon shakert!Edzésnapon közvetlenül edzés után fogyassz 1 adagot, pihenőnapon reggel felkelés után v. két étkezés között 1 adagot.Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.