Tiszteletem, Anikó!

A minap hallottam a SPEEDFIT Fitnesz Terem, új diétás és fogyasztó programjáról. Tudna nekem pontos információkat küldeni? Mit fog tartalmazni a program? Mennyire biztos a fogyás? Mikor és hol kell rá jelentkezni?

Jómagam, 46 éves vagyok, 165 cm és sajnos 98 kg. Itt az Új Év küszöbén elhatároztam, hogy nyárra megszabadulok a súlyfeleslegem nagy részétől, hogy az idei nyaralásunk alatt, már ne csak nézni tudjam „nehézbombázóként”, ahogy röplabdázik a család, hanem igenis probléma nélkül játszhassak velük a strandon. Tudja, vagy talán nem is tudhatja, milyen egy kövér ember sorsa? Ha csak a nyarasára gondolok, sokszor nem az jut ám eszembe, hogy remélem szép időnk lesz a tengerparton, vagy, hogy milyen jó kirándulások várnak ránk….. Nem, én bizony azon morfondírozom, hogyan fogok levetkőzni a strandon, mi lesz, ha félmeztelenül meglát a család, vajon csalódik e bennem a férjem, mit szólnak a többiek? Frusztráltan érzem magam, sokszor még a hétköznapokon is, nem hogy egy nagyobb családi eseményen. A frusztrációm rosszkedvet szül, a rosszkedv pedig lassacskán depresszióba taszít. 

Örömmel olvastam azonban az eddigi írásaikat, követtem a honlapon szereplő információkat! Amennyiben ebben a programban kérhetek edzői segítséget, úgy belevágnék. Mit ad Isten, talán egyszer nekem is sikerülhet!

Előre is köszönöm válaszát!

J. Evelin

Köszönöm a megkeresést, Evelin! Örömmel tájékoztatom az új programunkat illetően és várom, hogy mielőbb személyesen is találkozzunk és belevágjunk a súlycsökkentésbe!

Az új program, a Zsírharcosok klubja néven látja majd meg a napvilágot! Nem véletlen a névválasztásunk! Harcosokat toborzunk, mert ez a fél év, amit a jelentkező az egészségére, külső- belső szépségére és a jó közérzet kialakítására áldoz, ez egy nagyon kemény küzdelem lesz. Sajnos nem adhatjuk ingyen a sikert, de talán pont ettől szép, hiszen a megpróbáltatás és a győzelemhez vezető rögös út, megszépíti, és még értékesebbé teszi a várt eredményt. Az út 6 hónapon át vezet, kiinduló pontként egy teljes orvosi kivizsgálás vár a jelentkezőkre, hogy biztonságban és orvosi kontrol mellett szabadulhassanak meg a felesleges kilóktól, ezt követi egy diétás kúra és a folyamatos edzői – orvosi felügyelet által övezett rendszeres testmozgás. Az eredményeket igyekszünk minél szélesebb skálán, minél több nézőpontból kimutatni majd önnek, de leginkább úgy is érezni fogja a változást.


Kérem, keressen fel engem a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban, hogy megmutathassam a termet, és személyesen is átbeszélhessük az elképzeléseket és célokat!

Várom mielőbbi jelentkezését!

Nagy-Huszár Anikó Személyi Edző

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.