5 tippet szeretnénk adni nektek amivel még jobban felgyorsíthatjátok az anyagcseréteket a nyári strandszezonra. Ha ezeket a tippeket betartod, garantált a lapos és izmos has.

Egyél naponta többször

Ha túl sokáig éhezteted a szervezeted átvált tároló üzemmódba, aminek az lesz a következménye hogy jó sok kalóriát el fog tárolni. Mi pedig azt nem szeretnénk. Mindenképpen reggelizz, ebédelj és vacsorázz, de az étkezések között iktasd be feltétlenül a tízórait és az uzsonnát. A legjobb ha 3-4 óránként mindig eszel egy keveset.

A reggeli legyen a legnagyobb étkezés

Sajnos nálunk az a szokás hogy az ebéd a legnagyobb étkezés. Ezen érdemes változtatnod. Minnél korábban eszel annál biztosabb hogy a nap végére ledolgozod. Legyen a reggeli a legtartalmasabb étkezésed. Ki ne ismerné azt a közmondást hogy „Reggelizz mint egy király, ebédelj mint egy polgár és vacsorázz úgy mint egy koldus”.

Keveset, de sokszor

Ahelyett hogy egyszer-kétszer jól bekajálunk együnk inkább többször de keveset. Ezt úgy is elérhetjük ha egy kisebb tányért választunk magunknak és mindig arra rakjuk az ételt. Nem véletlen hogy azok a kínaiak akik evőpálcikával étkeznek jóval kisebb arányban vannak elhízva. Ha képes vagy lassan enni, biztos hogy kevesebbtől is jól fogsz lakni.

Mellőzd a félkész és készételeket

Süti, keksz, csipsz, félkész pizza, mind csordultig tele van cukorral, sóval és zsírral. Ne fogyaszd őket… de ha mégis megteszed mert nem tudsz nélkülük élni csak keveset egyél belőle és maximum heti egyszer.

Mozogj!

A mozgás nagyon sokat segít a diétádban, de sajnos a háború 80% a táplálkozáson múlik. Edzhetsz egész nap ha utánna a Mcdonaldsban kötsz ki vagy rendelsz magadnak egy pizzát.

És egy egyszerű tipp a végére…

Ha úgy érzed hogy egyfolytában éhes vagy és nem bírod tartani a diétádat, akkor próbáld ki hogy eszel egy kis bogyós gyümölcsöt (málna, eper, áfonya). Hamar képes kitölteni az űrt a hasadban mivel tele vannak rostokkal.

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.