Egyik vendégemet Hatos Hajnalkát kérdezgettem arról, hogy mennyire elégedett a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióval és közös edzéseinkkel.

Hajnalkáról illik tudni, hogy Győr egyik legismertebb nyelviskolájának (HATOS ÉS TÁRSA) vezetője. Ebből kifolyólag pezsgő életet élő nyelvtanár, anyuka és feleség. Családi ismeretségünk és távolabbi rokoni szálak is alátámasztják, hogy régi ismerősök vagyunk.

Hajnalkával ez 2017 áprilisában kezdtük a közös munkát. Gyakran találkoztunk a nyelviskolában, mindig megígérte, hogy jön edzeni. Hajni legfőbb céljai között szerepelt az alakformálás, testtartásának javítása, állóképességének növelése. Stúdiónk választásában nagy szerepet játszottam én is, valamint a terem jó elhelyezkedése, mivel ez otthona és munkahelye közé esik. Családjából fia már látogatja termünket rendszeresen, így adott volt a jó példa. Kezdőként a fitneszteremben fontosnak tartotta a személyi edző segítségét, így biztosítottnak érezte a gyakorlatok helyes kivitelezését, a gépek szakszerű használatát és az életkori sajátosságainak megfelelő terhelést. Fontosnak látja, hogy 40 év felett a szakember segítsége nélkülözhetetlen, hiszen az egészségügyi állapotra való tekintettel kell kialakítani az edzéstervet. A rendszeres mozgásra való igényét befolyásolták pozitív tapasztalatai: a korrekt ügyfélszolgálat és az edzések kellemes légköre, valamint a stúdió útba esése.

Ötletként megemlítette a terem bővítését, egy zárt csoportos terem kialakítását és a többsávos bérlet bevezetését (diák, felnőtt, nyugdíjas stb.).

Hajni lelkesedése megmutatkozik abban is, hogy már 10 vendéget (köztük a férjét) csábított az edzésekre. Ezek az edzések az esti órákban mindig vidám hangulatúak, és a napi fárasztó munka levezetését is szolgálják. Megnyugtató számára, hogy nem veszi el az időt a közös családi programoktól, hiszen férjével együtt edzenek.

Sikerei megnyilvánulnak abban, hogy jobban bírja a terhelést a munka során, kedélyállapota javult, kiegyensúlyozottabb és nem utolsó sorban jobb testtartás és testsúlycsökkenés is tapasztalható.

Saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire igaz az ókori latin közmondás:

 „Mens sana in corpore sano”, jelentése: „Ép testben ép lélek”.

Köszönöm az őszinte válaszokat. Bízom abban, hogy együttműködésünk továbbra is gyümölcsöző lesz.

Nagy Melinda
Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.