Először, amikor belépsz egy számodra ismeretlen helyre, az első benyomás döntő is lehet. Mennyire barátságos a hely, szimpatikus, esetleg jó a hangulat? Van olyan ember (én is ilyen vagyok), ha ezek a benyomások nem kedvemre való, nem is megyek tovább, kifordulok…

Ha ezek tetszenek, jön a második legfontosabb dolog a recepció. Szerintem egy stúdióról itt nagyon sok kiderül! Mennyire kedvesek, segítőkészek, tényleg tudnak segíteni és teljes tájékoztatást tudnak nyújtani az érdeklődőnek?! Nem elhanyagolható a kedvesség és a gesztusok amiből le tudjuk szűrni azt, hogy itt tényleg örülnek annak, hogy ide tévedtünk vagy nem!

Ha ezeken túl vagyunk, érdemes bemenni a terembe és körbenézni! Mi az amire nekem igazából szükségem is van, mit tud nekem nyújtani ez a hely, hogy esetleg olyan dolgokat is ki tudjak próbálni amit eddig nem. Gondolok itt a változatos cardio gépekre, minőségi erőgépekre, változatos csoportos órákra vagy esetleg a személyi edzők segítségére.

Kicsit sem elhanyagolható dolog, amit én nézni szoktam az a tisztaság és a vendégkör. Senki sem szeretne úgy edzeni, hogy közben elesik a koszban és szétesik alatta a gép. Így érdemes erre is figyelni. Ha ezeknek a kritériumoknak is megfelel, szerintem jó helyen jársz!

Amit ezek után én egyből nézek, azok az ott dolgozok. A recepció megvolt, most szemügyre lehet venni az edzőket, hogy viselkednek akár edzéstartás közben a vendéggel és persze azon kívül is. Nagyon jó érzés tud lenni, amikor az emberre ismeretlenül is ráköszönnek, vagy esetleg még mosolyognak is! Ha esetleg az ember még a tulajdonost vagy stúdióvezetőt is ott találja az a legjobb. Ha egy vezető közvetlen, kedves, segítőkész, ott az emberekkel sem lehet nagy baj!

Én fél éve ezért hagytam el szülővárosomat, Budapestet és csatlakoztam a Speedfit remek csapatához. Pont ezt a folyamatot követtem végig és döntöttem. Sok helyen jártam már, dolgoztam vagy csak vendégként edzettem, de ezt a komplex egységet nem láttam még sehol.

Én bátran merem mondani mindenkinek, aki edzőtermet keres arra, hogy mozogjon egy kicsit és tegyen az egészségért, hogy nézzen be hozzánk. Biztosra veszem, hogy jó közegben, ha kell megfelelő szakemberek segítségével és remek felszereléssel nagyobb kedve lesz a sporthoz!

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Ha kérdésed lenne, keress meg bátra!

Sportolásra fel!

Koczka Szabolcs
Személyi edző
koczka.szabolcs87@gmail.com
06305676041

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.