A rangos esemény 2017 április 6 és 9 között zajlott Kölnben. A rendezvényen három fő témakör köré csoportosultak a kiállítók: FIBO Expert (üzleti megoldások befektetőknek, menedzsereknek és edzőknek), a FIBO Passion (szórakoztató, interaktív részvételi és vásárlási lehetőség), és a FIBO Power (a testépítés, erőfejlesztés, és a harcművészetek vására). Az legújabb termékeket és eszközöket, a legfrissebb trendeket, innovációkat itt mutatják be először minden évben. Az iparág képviselői legfőképp azért jönnek, hogy termékeiket népszerűsítsék, bemutassák legújabb vívmányaikat, valamint befektetési lehetőségeket keressenek. A 4 nap alatt rengeteg verseny és szórakoztató program tárulkozott az ide látogatók elé. A kiállítás ideje alatt szakmai konferenciákat és fórumokat is tartottak. Ezen felül pedig óriási vásár is várta az egészség- és fitneszipar iránt érdeklődőket (rengeteg márka Európa és világ minden tájáról). Aki sportruhában érkezett, ő akár több óratípuson vagy eszközös bemutató órán tudott részt venni (mellesleg akadtak bátor, utcai öltözetes próbálkozók is, mint például én).

 

Az általam látogatott 2 nap alatt (szombat-vasárnap) lehetőségem nyílt a legtöbb eszköz és gép kipróbálására, mely révén a legújabb innovációkat testközelből személhettem meg. A különböző témájú (Expert, Passion, Power) termekben tesztelhettem: masszázságyakat, egyensúlyozó eszközöket, különféle erő- és kardiógépeket, megtekintettem különféle testelemző szoftvereket, appokat stb. Volt olyan terem, amely kimondottan a fitneszterem berendezéséhez szükséges kiegészítőket mutatta be, mint például padlóburkolat (gumi stb), fénytechnika vagy akár öltözőszekrények.

Számomra meglepő volt, hogy az elektrostimulációs edzések mekkora virágkorukat élik továbbra is és, hogy egy teljes termet megtöltöttek, tele érdeklődőkkel.

A legnagyobb érdeklődést mégiscsak a FIBO POWER arénája vonzotta be, ahol profi testépítőkkel lehetett találkozni, fotózkodni és  különféle táplálékkiegészítőket lehetett vásárolni, illetve sorbanállni különböző promóciós termékekért (hatalmas sorok álltak itt).

 

Fantasztikus élmény volt ez a hétvége, ami rádöbbentett, hogy mennyire fejlődő ez az iparág és, hogy mekkora tömegeket hozott be egy ilyen többnapos rendezvény. Hazánkban is kezd egyre népszerűbb és legfőképp elérhető lenni a fitnesz, amelyen tovább lendítenek az ilyen európai rendezvények hatásai.

 

 

Írta:

Skrihár-Nagy Melinda

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.