Ebben a kis beszámolóban megismerkedhettek egyik kedves vendégemmel, Georginával, egy kétgyermekes édesanyával. Aki elmondja, hogy indult el az életmódváltás útján és, hogy mik a céljai.

–  Miért döntöttél úgy, hogy személyi edzőhöz fordulsz?
Éreztem, hogy az otthoni torna önmagában nem fogja elhozni azt a változást, amit igazán szeretnék. Valamint nem mindig voltam biztos benne, hogy az adott gyakorlatokat helyesen végzem és, hogy úgy étkezem, ahogy azt kell.
Ugyan már egyszer sikerült egész jól lefogynom, de éhezés árán és ez nem tartott sokáig, sajnos mert a leadott kilók visszajöttek.

– Mi volt a döntő pont, amikor érezted változtatnod kell?
Akkor vált igazán fontossá mikor már egyáltalán nem éreztem jól magam a saját bőrömben.

– Mik a céljaid az életmódváltással kapcsolatban?
Szeretnék energikusabb lenni, ami két kisgyerek mellet igen fontos. Valamint a fogyás, hogy ne keseredjek, el mikor a tükörbe nézek.

– Mi az, ami fenntartja a motivációd?
Minden kis apró elért változás, hogy látom, nem feleslegesen csinálom. Emellett, hogy az edzőm támogat, és amikor kicsit rosszabb passzban vagyok, akkor sem engedi, hogy feladjam.

– Van, ami nehézséget okoz?
Időnként nehéz megállni, hogy a gyerekek által meghagyott egy két falatot ne egyem meg J
De különösebb nehézségek nem merültek fel.

– Elégedett vagy az eddigi változásokkal?
Nyugodtan mondom, hogy igen. Már eddig is sokat változtam, bár még messze a célom, de érzem, hogy jó úton haladok. Így hát kitartóan folytatom tovább az edzéseket és a diétát.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.