Síelj, evezz, erősíts, mindezt egy gépen

SPEEDFIT | 2019.12.16 19:45

A győri Speedfit legújabb családtagja, az Impulse Hi-Ultra Ski/Row egyedülálló mágneses, és levegő ellenállású rendszerével kiküszöböli azt a problémát,hogy az edzés kiindulási helyzetében nincs terhelés alatt az izomzat.

Ezenkívül lehetővé teszi a kardiovaszkuláris és erőgyakorlatok közti váltást, néhány gombnyomással.

A gépnek 20 pontos ellenállási szintje van, ami a konzolon keresztül bármikor könnyen beállítható. Ezen felül lehetőség van az állvány függőleges pozícióból vízszintesre való átállítására, gyorsan és egyszerűen a kapcsolópedál megnyomásával, ezzel evezőpaddá alakítva a gépet.

A beépített telemetrikus pulzusmérő készülék segít az edzés intenzitásának monitorozásában. A gyakorlat adatait könnyen szinkronizálhatjuk a Wahoo-val és más third-party alkalmazással Bluetoothos eszközökön keresztül.

A mellékelt videóban szereplő gyakorlatok kivitelezése közben ügyeljünk a helyes forma megtartására, álló helyzetben végzett gyakorlatoknál a hasfal minden esetben legyen megfeszített állapotban a végrehajtás során. Ha bizonytalan vagy a helyes végrehajtást illetően, feltétlen kérd teremedzőink segítségét.

Jó síelést!

Szücs Péter 

Személyi edző, SPEEDFIT