Kedves Anikó!

45 éves hölgy vagyok. Sajnos ez év januárjában eltörtem a lábam. Nagyon lassan regenerálódik a szervezetem, sokat híztam és még a lábam sem tökéletes. Mit tehetnék a gyorsabb fejlődésért?

Köszönettel: K. Sára

Kedves Sára!

Elsősorban engedje meg, hogy sajnálatomat fejezzem ki a lábtörése végett. Másodsoron azonban itt le is zárnám a sajnálkozást és csak buzdítanám, hogy ha orvosa és gyógytornásza már engedélyezi és áldását adja, akkor igenis kezdjen el mozogni!

Kérem, higgye el, nem Ön az egyetlen, aki ilyen problémával megkeresett, akár itt, akár a termünkben személyesen. A sok fekvés, az inaktív életmód és a kényszerpihenő bizony előidézheti a túlsúly megjelenését, vagy tovább fejlődését, ez pedig csak ronthat az állapotán. Lelkileg sem fejlődik a rossz közérzet miatt és testileg is gyatrán érezheti magát a bőrében. A törött lábára egyre nagyobb teher nehezedik és így a fájdalom is újra megjelenhet. Szeretném edzéseimre invitálni, ahol eleinte a lábának megkímélésével, majd fokozatos gyógytorna jellegű gyakorlatok segítségével erősítve, újra kihozhatjuk Önből régi edzettségét vagy esetleg még javíthatunk is rajta. Kérem, keresse fel kezelőorvosát, egyeztessen vele az edzésekkel kapcsolatban és, ha pozitív választ kap, keressen fel!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

0670/3662886

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.