RENDELÉSRE KAPHATÓ!

MIÉRT A BLACKROLL® PILLOW?
Sokan nem tudnak pihentetően aludni vagy nem képesek egy egész éjszakát átaludni, ezért fáradtnak, dekoncentráltak, mely az egész napra rányomja bélyegét.
Azok, akik alvászavarban szenvednek, gyakran kávét, édességet vagy üdítőitalokat fogyasztanak a nap folyamán annak érdekében, hogy egy bizonyos mértékig ébren tartsák magukat.

A koffein és a cukor viszont növeli a kortizol szintet, ami megzavarhatja a nappali-éjszakai ritmust. A kortizol olyan stresszhormon, amely gátolja a melatonin alvási hormon kialakulását. A melatonint szürkület után szabadul fel, különösen éjfél és 2 óra között.

Az éjszakai környezet is zavarhatja az alvást. Ez nem csak a matracra és a párnára értendő, hanem a (kék) fényforrásokra is (okostelefonok, laptopok), amelyek elősegítik a kortizol felszabadulását.

Amit sokan nem tudnak: a krónikus alvászavarok nemcsak kognitív képességeinket befolyásolják – a fizikai teljesítőképességre is kihatnak. Az alvásnak pihentetőnek kell lennie, hogy a nap folyamán aktívak maradjunk.

A megfelelő alvás megteremtése segíti az éjszakai pihentető alvást. Ezek közé tartozik elsősorban a koffein, a cukros italok és az élelmiszer mennyiségének csökkentése, a hálószobában levő zavaró fényforrások kikapcsolása és a fix alvási időpontok beütemezése a napi biológiai óra (cirkadián ritmus) harmonizálása érdekében. A megfelelő párna is elengedhetetlen a nyugodt alváshoz.

Ennek okán a BLACKROLL® kifejlesztett egy párnát az optimális alvás feltételek biztosítására. A RECOVERY PILLOW kicsi, praktikus és hihetetlenül könnyű – helyet takaríthatunk meg, így utazás közben mindig kéznél van párnád.

BLACKROLL® RECOVERY PILLOW – Az alvás rutinjához – mindenhol.

MI A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW ELŐNYE?

A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW rendkívül kicsi és praktikus, mindössze 50 x 30 centiméter. Méretének és gyors kicsomagolásának köszönhetően, mindig rendelkezésedre áll a relaxációra, illetve a pihentető alvásra.
Utazáskor is ajánlott – a párna bármilyen utazótáskába illeszkedik.
A rugalmas, lélegző high-tech memóriahab biztosítja, hogy megtartsa eredeti formáját.
A szennyeződésmentesítő huzatnak köszönhetően a párna higiénikusan tiszta marad, és a hordtáskát és a párnahuzatot 40 °C-os kereskedelmi forgalomban kapható mosószerrel mosható.

Rugalmas anyagának köszönhetően a BLACKROLL® RECOVERY PILLOW optimálisan alkalmazkodik a természetes alvási pozícióhoz és így megakadályozza a váll- és nyakrész feszültségét.

Függetlenül attól, hogy háton, hason vagy oldalt fekszünk: a párna különböző formájú oldalainak és a magasságkülönbségeknek köszönhetően négy különböző alvási pozíciót tesz lehetővé, amelyek elősegítik a fej és a nyak optimális fekvését, és védik az izmokat és fasciális szerkezeteket.

Az ergonomikusan kialakított nyaki és a fej rész alkalmasak a háton való alvásra, mivel a fej finoman besüllyed a párnába és a nyakat alátámasztja.
Akik az oldalt alvást szeretik: a párnának az ívesebb és kissé merevebb részét használhatják, míg a párna hátulja azoknak ajánlott, akik inkább a hason alvást szeretik.

MI TESZI A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW PÁRNÁT SPECIÁLISSÁ?
Légáteresztő, csúcstechnológiájú memóriahabja miatt a párna rendkívül stabil, még a ki-és becsomagolást követően is.
A párnahuzat mosható annak érdekében, hogy elősegítse a legmagasabb higiéniai követelményeket. A lélegző, gyorsan száradó anyag szellőzőcsatornákból áll, amelyek biztosítják a párna megfelelő szellőzését.
A BLACKROLL® mindössze 50 x 30 cm méretű, rendkívül hatékony, kompakt párnát fejlesztett ki, amelyet utazás közben is használható és kényelmes hordtáskában tárolható, szállítható.

A gyártás során a BLACKROLL® csak a környezetbarát, szennyezőanyag-mentes anyagokat használ termékeinek gyártásához.
A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW gyártása során a németországi OEKO-TEX® STANDARD 100 szerint tanúsított.

Német gyártmány

 • Prémium minőségű termék
 • A termék védjeggyel védett
 • OEKO-TEX® által tanúsított STANDARD 100 anyagokkal készült

Termék információk

 • Légáteresztő
 • Minőségi memória hab
 • Ergonomikusan kialakított nyaki ív és fejüreg
 • Két oldalú kialakítás – négy alvási pozíció
 • Rugalmas párnahuzat – jól szellőző (dry-comfort)
 • Higiénikus

Könnyen mosható – legfeljebb 40 °C-ig

Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!


   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a [email protected] címen.