"kisebb" "normál" "nagyobb"

Pulykahússal rakott burgonya

Hozzávalók:
  • 120 g darált pulykamell
  • 200 g burgonya
  • 1 db tojás
  • 30 g vöröshagyma
  • 5 ml olaj
  • 5 g margarin
  • 30 ml 12%-os tejföl
  • fokhagyma
  • bors

Elkészítés:
A pulykamellet daráld le. Olajon pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a darált húst és sóval, borssal, fokhagymával ízesítve párold meg. A tojást főzd keményre. A burgonyát héjában főzd meg, majd vágd karikákra. Tedd margarinnal kikent hőálló tálba, helyezd rá a tojáskarikákat és a pulykahúst. A tetejét locsold meg tejföllel. Előmelegített sütőben süsd készre.

 
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.