A fehérjék szervezetünk egészséges funkciójához nélkülözhetetlenek. Ez okból kifolyólag a testedzésben betöltött szerepük kiemelkedően fontos, hisz az izmaink építőkövei. Szervezetük nem rendelkezik fehérje raktárral így folyamatosan pótolni kell. Ehhez nagy segítséget nyújtanak fehérjeszeleteink. Edzés után nincs időd egy kész és tápláló étkezésre? Ilyenkor se kapj elő egyből egy gyors éttermi telefonszámot, válaszd fehérjeszeleteinket amikben min. 30 gramm fehérje mellett magadhoz vehetsz 9 különböző vitamint is!

Fontos, hogy nem csokoládéról beszélünk vagy mint édességről, hanem minőségi táplálékkiegészítőről, amit a készítők szelet formájában teszik elérhetővé.
Különösképpen akkor javasolt a fogyasztása, ha épp utazol valahova vagy épp sietsz, nem akarsz kihagyni étkezést és minőségi termékkel szeretnéd helyettesíteni a kész ételt.
Prémium osztályú szeleteinkről további információkat a Recepción tudhatsz meg.

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek!

Írta: Borbély Szabolcs és Tormássy Ákos

2015

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.