Kedves Ricsi!

Kezdetleges porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam az elmúlt hónapban. A sportolást nem szeretném abbahagyni. Milyen mozgásformát tudnál nekem javasolni?

Üdv: Roland

Kedves Roland!

A konditerem gyakorlatanyagának a 80%-a teljesen ártalmatlan egy potenciális kisebb ágyéki sérv esetén. Egyenes, megtámasztott gerinccel fekve nyomni bicepszezni, tricepszezni, lábgépeket használni, húzódzkodni bátran, és probléma nélkül lehet. Amit mindenképp el kell kerülni, az a teljes felsőtesttel végzett felülések gyakorlása. A fenti merényletek helyett a lapocka alsó csücskéig gyakorolt hasprés választható, ami kifejezetten sérvbarát gyakorlat. 
Tilos guggoláskat végezni, tilos olyan gyakorlatokat csinálni, melyeknél a súlyt előre hajlított gerinccel emeled fel. Ezek kivételével egy nem túl súlyos ágyéki sérv esetén a terem többi gyakorlata könnyedén végezhető. További kérdés esetén bizalommal fordulj hozzám! Várlak szeretettel a győri SPEEDFIT fitnesz stúdióban.

Üdv: Ricsi

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.