Ezt a bizalmat azóta is élvezem heti rendszerességgel. A munkába nagy elánnal vetették bele magukat és örömmel tapasztalom, hogy ez a motiváltság azóta sem hagyott alább. Heti 3-4x találkozom a srácokkal és nagyon jó hangulatban telnek az edzések, gyakran ”eladjuk a termet”… J Azonban nem csak szórakozásról szólnak ezek az alkalmak, nagyon szép eredményeket is elértünk már együtt. Nézzük a cikkben a további részleteket:

 

Mi motivált Titeket arra, hogy személyi edzőt fogadjatok?

D.S.: Az egyetemi évek alatt a mozgás nem volt előtérben és ez a fizikumom lassú leépülését eredményezte, ami akkor tudatosult bennem, amikor a Pannonhajszát féltávnál fel kellett adnom. Ekkor döntöttem el, hogy változtatni kell az életvitelemen.

H.G.: Életmódot akartam változtatni és még a testtartásommal sem voltam elégedett. Egészségesebb életvitelt szerettem volna folytatni és ehhez szakember segítségét kértem, nem csak azért, hogy a feladatokat megmutassa, hanem hogy életmódtanácsokat is adjon  személyre szabottan. Az én igényeimnek megfelelő, hatásos edzésterv és életmódtervem legyen, mert minden ember más.

 

Milyen volt a felkészülés a Nemzeti Hajszára?

D.S.: Az elején szinte elérhetetlennek tűnt a cél, de fokozatosan építkezve biztosan haladtunk a teljesítés felé. A személyre szabott edzések kellemesen teltek, de az út verejtékkel volt kikövezve. 

H.G: Kemény volt,  de végig jó hangulatú. Sokszor nem tetszettek az adott feladatok, de aztán kiderült, hogy megérte. J

 

Milyen volt maga a verseny?

D.S.: A versenyen sokféle akadállyal kellett szembenézni, de a jókedv és remény nem hagyott el. Az elsőre lehetetlennek tűnő akadály is sikeresen le lett küzdve. Csak annyit mondanék: LIBEGŐ ;)

H.G.: A verseny jó volt, az akadályok nagyon ötletesek, a terep pedig nagyon kemény volt.

 

Miben tudtam a legtöbbet segíteni Nektek?

D.S.: A mozgáskoordináció fejlesztéstől kezdve, az erőnlét és kitartás fokozásáig, valamint teljeskörű támogatás az életmódváltással kapcsolatban.

H.G.: Szakértelem. Megérteni mit miért kell csinálni. Iránymutatás a testmozgás fontosságáról és az életmódváltásunk folyamatos támogatása.

 

A nagy cél elérése mellett milyen egyéb változásokat vettetek észre az edzések hatására?

D.S.: Energikusabb, vidámabb lettem és sokkal jobb közérzettel rendelkezem. 2 nap kihagyás esetén már hiányzik az edzés. Ma már elképzelhetetlennek tartom az életemet enélkül.

H.G.: Sokkal jobban érzem magam, jobban is nézek ki, az életem sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb lett mióta mozgok.

 

Van-e valami tanácsotok azoknak, akik még most játszanak el az életmódváltás gondolatával?

D.S.: Ha úgy gondolod, hogy Neked csak másfél óra szabadidőd van 3x egy héten, akkor is gyere el, kapcsolj ki fejben. A többi majd jön magától!

H.G.: Minden idő, ami azzal telik el, hogy nem változtatsz az életeden, az csak rossz neked, kezd el es meglátod. J

 

Összességében nagyon büszke vagyok a srácokra. Igen szép eredményeket értünk már el és a megkezdett munkát tovább folytatjuk. Nem elképzelhetetlen, hogy további akadályversenyeken indulunk együtt és még a Balaton-átúszás is tervben van nyáron. Úgy gondolom, hogy Dió és Geri magatartása példaértékű lehet mindenkinek, hiszen kényelmes életmódjukat feladva már heti 4 alkalommal szenvednek a teremben, ami viszont komoly változásokat eredményezett életükben. 

Kanczler Ádám 

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.