Ma már nem okoz gondot, ha nem tetszik a zene, ami a konditeremben szól. Számos technikai lehetőség nyílik arra, hogy a saját zenédet hallgasd edzés közben, ezek közül természetesen a legelterjedtebb módszerek, hogy valaki MP3, MP4 lejátszót, iPod-ot vagy éppen telefont használ.

Fontos figyelembe vennünk azt is, hogy ha fülhallgató van a fülünkben, akkor nem tudják elterelni a figyelmünket. Nem fogunk másra koncentrálni, kizárólag az edzésre. Biztos veled is megesett már, hogy elkezdtek mesélni egy érdekes történetet, vagy folyamatosan dumáltatok valakivel és így kevesebb idő jutott az edzésre vagy csökkent annak az intenzitása. Ezt is elkerülheted! Likvidálhatod a külső ingereket!

Meg kell említeni az élettani hatásokat is. Az idegrendszer reagál az ingerlésre a helyzettől függően, mint például akkor ha egy ijesztő filmet nézünk vagy gyors tempójú számokat hallgatunk. Ezek megnövelik az adrenalint, a hormont, ami felgyorsítja a szívritmust és ezáltal a teljesítményünket is. 

Hangos és gyors zenével akár még 10 másodpercen belül is növelni lehet a szívfrekvenciát!

Mutatunk Neked egy listát, ha kedveled a Heavy Metal stílust, akkor ezek a számok biztos, hogy beválnak. Ha nem akkor, próbálj meg a saját zenei stílusodnak megfelelő pörgős zenéket találni.

AC/DC — Highway Hell
Motorhead — Ace of Spades
Metallica — Enter Sandman
Guns N' Roses — Welcome to the Jungle
Black Sabbath — Iron Man

Tekerd fel a hangerőt, érezd a ritmust, vedd át az ütemet, és felszüljenek azok  az izmok!

Ha kíváncsi vagy még több fantasztikus cikkre, látogass el a http://testformazo.com oldalra, ahol még több érdekességet találsz.
 

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Sopron – Alphapark
06/99 505-238
 
https://www.speed-fit.hu

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.