Mindenki hallott már a táplálék-kiegészítőkről, de sokan nem használják ki a készítményekben lévő kapacitást, mert nem alkalmazzák helyesen, vagy nem a megfelelő módon közelítik meg a kiegészítők szedését. Sajnálatos módon még az is előfordul, hogy valaki olyan indokkal marad távol a táplálék-kiegészítőktől, mert az előítéleteknek hitelt adva, egyszerűen tartanak ezektől a szerektől. Ezek után felmerül a kérdés: hogyan, mikor és miért szedjünk táplálék-kiegészítőket?

A miért kérdésre elég bőséges válaszlehetőség adódik. Mindenki, aki edzőterembe jár, alakja radikális változásának érdekében végzi edzéseit. Mindegy, hogy fogyás, hízás, izmosodás vagy a közérzet javítása a cél, az előrelépést tartja mindenki a szeme előtt. Ezt segíti elő a táplálék-kiegészítők regimentje, hiszen vannak olyan készítmények, amelyek a tömegnövelést segítik elő vannak, amik a zsírégetés folyamatát teszik könnyebbé. Egyszerűen mondva a teljesítményt fokozzák, de nem tartalmaznak tiltott teljesítményfokozó anyagokat. Igen, a táplálék-kiegészítők olyan keretek között őrzik meg sokszínűségüket és hatékonyságukat, hogy egészségkárosodás nélkül boldoguljanak a célokért küzdő sportolók. Az előítéletek általában olyanok szájából hangzanak el, akik még csak nem is hallottak a kérdéses témáról, soha nem alkalmazták a szóban forgó tárgyat, készítményt, nincs róla tapasztalatuk. Így a lehető legkönnyebb véleményt nyilvánítani, csakhogy igazságalapot nélkülöző hangadássá minősül mondókájuk, ha szakvéleménnyel kell szembeszállni. Sok ember tette már azzal magát nevetségessé, hogy veszélyesnek tartotta tablettás vitamin szedését, hogy bizonygatni próbálta a proteinporok impotenciát okozó hatását. Hallani lehetett rémtörténeteket rossz proteintől elhunyt emberekről, vagy a szedés felhagyása után teljesen megrokkant sportolókról. Ezentúl ezeket a dajkameséket nyugodtan el lehet felejteni, mert teljes biztonsággal ki lehet jelenti, hogy nem igazak! A táplálék-kiegészítőket szigorú vizsgálatoknak teszik ki, annak érdekében, hogy a halvány utalások is elhalljanak arra vonatkozólag, hogy a termékek egészségkárosító, tiltott teljesítményfokozókat tartalmaznak. A leggondosabban összeválogatott alapanyagokkal próbálják garantálni, hogy semmilyen rákkeltő anyag nem kerül a készítményekbe. A táplálék-kiegészítőket a nagyközönségnek szánják, besétálva egy szaküzletbe vagy egy nagyobb áruházba bárki leveheti a polcról, és szabadon fogyaszthatja. Ily módon, ha ezekben a termékekbe úgymond „belecsempésznék” a tiltott szereket, emberiségellenes bűnökért kellene lakolniuk a gyártóknak. Mondhatni: bizalommal fordulhatunk a táplálék-kiegészítők felé.

Forrás:www.testmester.net

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Sopron – Alphapark
06/99 505-238
 
https://www.speed-fit.hu

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.