Csoportos edzéseik nagyon új keletűek, tudna felvilágosítást küldeni? 45 éves férfi vagyok, soha nem edzettem, de most elhatároztam, hogy nem akarok korán megöregedni. Itt fáj, ott fáj már most is, mi lesz később?

Most elhatároztam magam!

Köszönöm!

H. István

Gratulálok a döntéséhez, Kedves István!

Soha nem késő változtatni! Önnél szerintem, ez a legjobbkor jött! 44 évesen nem szabad, hogy a testünk uralja a lelkünket! Jól gondolja, ha már most fájdalmakkal él, akkor mi lesz időskorban?

Az egészségi problémáiról jó lenne személyesen beszélni és egy állapotfelmérést követően már határozottabban tudnék Önnek csoportos edzés típust javasolni.

Én magam a SHOCKWAVE köredzést tartom. Kicsi csoportlétszámunk miatt, nem veszik el az edzés személyes jellege, így bátran javaslom különböző életkorú és edzettségi állapotú vendégeknek is. Figyelemmel kísérjük az egyéni igényeket és betartjuk a fokozatosság elvét.

Mi is az a shockwave?

Egy új KÖREDZÉS! A nyugati média csak úgy nevezi „az egyik leghatékonyabb, teljes testet átmozgató edzés a világon”. A shockwave edzés, egy speciális köredzés, ami során az evezős ergométert összekapcsoljuk erősítő és alakformáló gépekkel, kis kéziszerekkel, fittball labdákkal és más finesz eszközökkel. Az ergométernek köszönhetően az edzés egy folyamatos magas intenzitást, ill. magas kalóriaégetést biztosít és a gépekkel, kéziszerekkel végzett párhuzamos munkával a karok, has és lábak formálását segíti. Ezáltal válik a shockwave, az egyik legextrémebb cross-training edzésnek.

Miért is jó ez az újfajta cross-training?

  • Az izomzat 80%-át megdolgoztatja.

  • A közösség pszichés hatásait kihasználva, a csapattudat segítségével észrevétlenül súrolja a teljesítőképesség határait és dönti le a testi korlátokat.

  • Ez a hatalmas motiváló erő és csapatmunka olyan eredményeket és akaraterőt vált ki belőled, amire eddig gondolni sem mertél.

Edző kollégáim is nagyon érdekes és hasznos edzéseket tartanak. A holnapon kedvére tud válogatni közöttük.

Amennyiben ellátogat termünkbe, biztos vagyok benne, hogy bármelyikünk szívesen áll rendelkezésére.

Sportbaráti Üdvözlettel: Nagy Péter Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.