Több hónap kemény munkája, a versenyzők és az edzők teljes elszántsága, a felkészülés és az önzetlen odaadás, a sport iránti tisztelet végül meghozta az eredményt.

2016. január 17.-én, az AUDI Arénában, a mi fitnesztermünk csapata, megmutatta, hogy nem „csak egy vagyunk a sok közül”.

Az előző évben 23 sportolóval képviseltettük magunkat az OB-n, idén szinte megdupláztuk a létszámot.

Tisztességes versenyben megmérettetett, sok szép éremmel és helyezéssel tértünk haza. Mindenki a határait döngette, izmaink a végsőkig feszültek, ólmosodtak a combok, torkok égtek ki, köhögésbe fulladt a lélegzet, az utolsó erőnkkel szurkoltunk a tárasainknak is, mégsem bántuk meg egy percig sem. Ez az érzés, amit az életben legalább egyszer mindenkinek át kellene élni, ez a VERSENY.

Egyéni rekordok dőltek meg, új barátságok köttettek és kapcsolatok értékelődtek át.

Köszönjük Minden egyéni és csapatban induló amatőr versenyzőnek a részvételt, a jó hangulatot és a fergeteges eredményeket! Megcsináltuk, mert megálmodtuk és képesek voltunk rá! Jövőre ugyanitt, ugyanekkor, ugyanígy!

Addig is erőben, mozgásban és lelkesedésben gazdag sportévet és jó felkészülést kívánunk!

A teljes és pontos eredmény listát az Magyar Evezős Szövetség honlapján olvashatjátok. (https://www.evezes.hu/nevezes/CompetitionResult/CompetitionResult/18?Id=18&competitionDayId=30&competitionEventId=0)

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó és Nagy Péter Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.