Segítségképpen a gyártó táblázatos formában képes magyarázattal szerkesztette meg mely izmokat/izomcsoportokat tudsz nyújtani. Az állványon húzódzkodásra alkalmas rudat is találsz. Az állvány közepén egy állítható rúd található melyet négy állásban tudsz elhelyezni. Nyújtó gyakorlattól függően alulról felfelé haladva tudod a nyújtás hatékonyságát/nehézségét változtatni általa. PL: Térdhajlító izomzat nyújtása alsó pozícióban könnyebb, míg feljebb haladva intenzívebb.

Edzéstipp: Használj masszázs hengert az edzésed végeztével,  mely izmaid fellazításában segít, majd ezután következhet a nyújtás.
Kezdd el óvatosan a nyújtást és törekedj arra ,hogy a megnyújtott izom elérje teljes mozgástartományát, majd tartsd meg a nyújtott helyzetet 30-40 másodpercig  közben figyelj a légzésedre. Orron keresztül szívd be a levegőt és szájon keresztül fújd ki.  Térj ki lassan és kontrolláltan a nyújtott helyzetből.

Nyújtással és masszázshengerezéssel kapcsolatos kérdések esetén is fordulj bátran személyi edzőinkhez!

Nagy Richárd
Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.