Mióta edzel a Speedfit Fitness Stúdióban?

Lassan két hónapja járok a Speedfit Fitness Stúdióba, nagy lelkesedéssel. Önmagában nem tűnik sok időnek, de látványos változást sikerült elérnem ezen idő alatt. 6 hét alatt 6kg-t fogytam.

Az elejétől kezdve igénybe veszed személyi edző segítséget?

Igen. Számomra fontos volt, hogy szakszerű segítséggel folytassam tovább a megkezdett utat. 2016 augusztusába született az elhatározás, hogy az addigra már jelentősen felhalmozódott túlsúlyom börtönéből szeretnék kitörni. 2017 márciusáig 30kg-t sikerült fogynom, diétával. Májusban olyan életesemény következet be az életemben, amiért úgy éreztem sem fizikálisan, sem szellemileg nem fogom tudni tovább folytatni. Ekkor Kovács Péter ajánlására, kerestem fel Kránitz Attilát, akinek páratlan szaktudása már az első alkalommal meggyőzött, hogy igen Ő az én emberem, aki végig fog kísérni az utamon.

Miért a Speedfit fitness stúdiót választottad és mi alapján választottál edzőt magadnak?

Egy családias munkahelyi rendezvényen, Kovács Péter bíztatására, elhatároztam, hogy újra nyeregbe fogok pattanni és elérem az álmaimat. Péter minden segítséget, biztosított számomra, attól kezdve, hogy a személyiségjegyeimhez passzoló edzőt ajánlott Nekem. Attilát a magasan kvalifikált szakértelme alapján választottuk, mindamellett, hogy sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ha az ember, heti 7 napból 6-ot az edzőterembe tölt, akkor azt jó társaságban szeretné eltölteni. Nagy szerepe van a humornak, az őszinteségnek, tiszteletnek és azt gondolom, ez közöttünk működik. Fontos volt számomra az is, hogy egy jól felszerelt gépparkkal rendelkező terembe edzhessek. Mosolygós személyzet és a terem tisztasága is kellemes meglepetés volt számomra.   A hétköznapok forgatagában Rita és Péter mosolya mindig elég motivációt nyújt számomra, hogy betérjek egy kis kardióra.

Mi okozta a legnagyobb nehézséget számodra?

Elkellett fogadnom, hogy Attila jobban tudja, mire van szüksége a testemnek, mint én magam, aki benne él. Ez egy nagy forduló pont volt a közös munkánk során. Egy embernek, aki világ életében diétázik, ha azt mondja valaki, hogy igenis márpedig enni kell, mert nem fogysz le! Mert ugye nem úgy kell fogyókúrázni, hogy koplalunk. Ez furcsa volt számomra. Hát ki hallott már ilyet??? De a mérleg és a centik nem hazudnak.

Vannak jelenleg céljaid, amit el szeretnél érni?

Jelenlegi cél, hogy egészséges, boldog nő lehessek, aki büszkén, fitten, magabiztosan élhet meg minden egyes napot. Szeretném elérni, a következő egy évben az ideális testsúlyomat és persze a minden nő által áhított vonalakat… J

Kránitz Attila

Személyi edző

Speedfit

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.