Mielőtt használatba veszed a gépet előbb, bizonyosodj meg arról, hogy a saját paramétereidhez legyen beállítva az ülésmagasság. A helyes ülésmagasság meghatározásakor a felkarod helyzetét kell megfigyelni. Akkor jó a kiinduló pozíció, ha szinte a teljes felkarod a hónalj vonaláig fent van a padon párhuzamosan, miközben a hátadat egyenesen tartod!

Mindkét karoddal egyszerre emeld ki a súlyt a keretből, addig míg az alkarod a bicepszedhez nem ér.
Lassan engedd vissza a súlyt a kiinduló helyzetbe, közben figyelj arra, hogy lassan kontrollált mozgással történjen mindez és a lapsúlyok ne érjenek össze, csak a cél ismétlésszám végrehajtása után. Ez lesz a gyakorlat teljes mozgástartománya.

A gyakorlatot végezheted egy karral is, ám érdemes edző illetve edzőpartner segítségét kérni a maximális izom kifárasztás érdekében!
A Scott pad a bicepsz tapadási pontját terheli dominánsan,ezáltal a karhajlító izomzat csúcsosítására tökéletes!

Érdekesség a Scott padról:
Miért is nevezik Scott padnak és kinek a nevéhez fűződik?

Larry Scott 2x Mr. Olympia alkotta és fejlesztette ki az 1965-70 es években. Híres volt hatalmas és formás karjáról. Ő mondta ki először, hogy a testépítés 70-80 % ban az étkezésen múlik!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.