A győri Speedfit legújabb családtagja, az Impulse Hi-Ultra Ski/Row egyedülálló mágneses, és levegő ellenállású rendszerével kiküszöböli azt a problémát,hogy az edzés kiindulási helyzetében nincs terhelés alatt az izomzat. Ezenkívül lehetővé teszi a kardiovaszkuláris és erőgyakorlatok közti váltást, néhány gombnyomással.

A gépnek 20 pontos ellenállási szintje van, ami a konzolon keresztül bármikor könnyen beállítható. Ezen felül lehetőség van az állvány függőleges pozícióból vízszintesre való átállítására, gyorsan és egyszerűen a kapcsolópedál megnyomásával, ezzel evezőpaddá alakítva a gépet.

A beépített telemetrikus pulzusmérő készülék segít az edzés intenzitásának monitorozásában. A gyakorlat adatait könnyen szinkronizálhatjuk a Wahoo-val és más third-party alkalmazással Bluetoothos eszközökön keresztül.

A mellékelt videóban szereplő gyakorlatok kivitelezése közben ügyeljünk a helyes forma megtartására, álló helyzetben végzett gyakorlatoknál a hasfal minden esetben legyen megfeszített állapotban a végrehajtás során. Ha bizonytalan vagy a helyes végrehajtást illetően, feltétlen kérd teremedzőink segítségét.

Jó síelést :)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.