Tisztelt Péter!


Egy szív és érrendszeri betegség miatt orvosi tanácsra kezdtem el kocogni ill. többet mozogni 50- évesen már 4 éve. Hamar megtanultam a legfontosabbat- a fokozatosságot és hogy jó futócipőt kell beszereznem. A mostani teljesítményem, amire már büszke vagyok az a 10 perc folyamatos terhelés. De sajnos utána 1-2 sétának kell következni majd újra 10 perc futás. Ezt heti kétszer tudom a munkahelyi elfoglaltság végett csinálni. A kérdésem a következő lenne, hogy tudnám azt tovább növelni három vagy akár négy 10 perces menetre egészség károsodás mentessen.

Tisztelettel: Ferenc   

Tisztelt Ferenc!

Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával. Szívből gratulálok az eddigi teljesítményéhez és, hogy a betegség nem megrémítette, hanem épp ellenkezőleg. A szív és érrendszeri betegség nagyon tág fogalom, így sajnos nehéz megválaszolnom a kérdését. Nagyon örülnék, ha az orvosával együttműködve közösen dolgozhatnánk ki az edzéséttervét. Látatlanba és pontos információk nélkül azonban a következőket biztos állíthatom. Az állóképességének javítása, csakis egészségének előnyére válhat, így szerintem hosszútávú célunk elsősorban a táv( avagy nézhetjük edzésidőben is), az idő növelése akár a futógyorsaság csökkentésével is. Ezen felül fontos lenne a pulzuskontrolos edzés! Kérem, szerezzen be pulzusmérő órát, melynek használatában és az Önnek legoptimálisabb pulzustartomány kiszámolásában is szívesen segítek.

Keressen fel bátran a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban!

Mielőbbi találkozásban bízva,

Üdvözlettel: Nagy Péter

Személyi edző

0670/366-2241

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.