HOZZÁVALÓK

  • 240 ml natúr joghurt
  • 1 db tojás
  • 125 g teljes kiőrlésű liszt
  • 125 g zabpehelyliszt
  • 130 g eritrit
  • 50 ml olíva olaj
  • 1 ek sütőpor
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 1 kk vanília kivonat
  • 1 csipet só
  • 120 g áfonya

ELKÉSZÍTÉS

Legelőször összekeverjük a joghurtot a tojással, az olajjal, és a vanília kivonattal. Ezt követően egy másik tálban a lisztet, az eritritet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót keverjük össze.

A lisztes keveréket dolgozzuk össze a joghurtossal, majd keverjük bele a gyümölcsöket.

Legvégül papírral bélelt muffinformákba kanalazzuk, és süssük készre 25 perc alatt 190 fokra előmelegített sütőben. 

Jó étvágyat!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.