fbpx

Inkospor X-treme Creawhey

12.990Ft

  • All-in-one edzés utáni ital
  • A kiváló minőségű tejsavóprotein-izolátum és a PeptoPro® speciális kombinációja biztosítja a gyors fehérjeellátástt.
  • A BCCA magas aránya biztosítja a jó és hatékony regenerációt.

Leírás

A tanulmányok a kreatin legnagyobb hatékonyságát a rövid idejű, intenzív terhelésnél mutatják (teljesítmény és sebesség), így a maximális teljesítmény hosszabb ideig tartható, és a fáradtság késleltethető.

Kiváló minőségű nyersanyaggal, a Creapure®-val – kizárólag Németországban gyártva és szabadalmaztatva – kompromisszumok nélkül.

Ezzel a testedet jó minőségű kreatinnal tudod ellátni. A szénhidrát transzport mátrix és 1 g nátrium-klorid jobb kreatinfelvételt és jó regenerációt biztosít.

PeptoPro®- A PeptoPro® egy egyedülálló előemésztett tejfehérje, melyet kazeinből vonnak ki. Íze semleges. Az anyag nagyszerűsége abban a szabadalommal védett enzimben rejlik, mely egyrészt semlegesíti az egyébként kesernyés ízt, és emellett kis fehérje peptideket hoz létre, melyek gyorsan felszívódnak a véráramba, és táplálják az izmokat.

Creapure®-Az AlzChem Trostberg GmbH által gyártott tiszta kreatin-monohidrát márkaneve Németországban. Garantáljuk a kiváló minőségű termékeket, például a Creapure®-t, amelyet kizárólag a speciálisan Trostbergben gyártott gyártóüzemünk gyárt.

A Creapure® vegán és kizárólag kémiai szintézissel készül. A nyersanyagok és az intermedierek nem állati vagy növényi eredetű termékekből származnak, amelyek nem eredményeznek nyomokat az állati vagy növényi melléktermékekből.

Go to Top