fbpx

NOCCO BCAA+

990Ft

Ismerkedj meg Te is a Nocco energiaital fajtáival, melyek nem kizárólag éberré tesznek, de általuk a sportban is nagyobb teljesítményt leszel képes prezentálni! Minek köszönhető a többlet energia és mikor javasolt fogyasztani a Nocco BCAA tartalmú italait?

A BCAA rövidítés mögött három esszenciális aminosav áll, mégpedig az izoleucin, a leucin és a valin, melyekről tudni kell, hogy az izomszöveted aminosavtartamának a 35%-át teszik ki. Még fontosabb, hogy a szervezet nem képes az előállítására, így mindenképpen ételekből vagy táplálékkiegészítőkből kell pótolnod. Különlegessége még, hogy nem a májban, hanem – hacsak nem használod fel rögtön – az izomban bomlanak le.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A BCAA összességébe segít a bevitt fehérje hasznosulását, gátolja az izombomlást és elősegíti az izmok növekedését. Ami pedig igazán különlegessé teszi, hogy a glikogéntár alacsony szintje esetén – tehát, amikor edzés közben túl sok energiát éltél fel – a szervezet a BCAA-ból fedezi a szükséges erőt. Ezáltal megnövelhető a teljesítmény.

Mikor érdemes a Nocco BCAA tartalmú italát fogyasztani?

Edzés előtt, közben és után is! A BCAA edzés előtt kitűnően szolgál, ha például kihagytál egy étkezést és nem áll megfelelő mennyiségű aminosav a rendelkezésedre. Edzés közben például a folyadékpótlás mellett a BCAA energiatartalékodat biztosítja, míg edzést követően az izombomlást gátolja. BCAA tartamán felül további 6 különböző vitamint, zöldteát, L-karnitint és akár koffeint is tartalmaz. Ez utóbbi tulajdonsága miatt akár szellemi munkánál is helytálló!

A Nocco italainak kiváló alapanyagai, cukor- és édesítőszer mentes tulajdonságai miatt bármelyik diétába beilleszthetőek; selymes íze pedig megkönnyíti a napi szükséges folyadékbeviteledet.

A koffeinérzékenyekre is gondoltunk! Így az emelt BCAA tartalmú sportitalaink koffeinmentes változatban is kaphatóak.

További információk

Ízek

Alma, Barack, Lime

Cím

Go to Top