Minden eddigi termékünk megmarad, csupán új köntösbe bújtatjuk őket! Továbbá új termékekkel is érkezünk már az új márkanév alatt.

Az arculatváltásnak több oka is van. Mint ahogy azt páran tudjátok, a Hideg Nyalat 5 éve robbant be a magyar piacra paleo&vegán jégkrémekkel. A kiváló minőségű alapanyagoknak, és a remek ízeknek köszönhetően hamar bekerültünk a köztudatba. Valószínűleg akkor a névválasztás is szerencsés volt, hisz egy ”Hideg Nyalatra” mindenki felkapja a fejét. Később viszont egyre több termékkel jelentünk meg: élőflórás kókuszjoghurt, sütemények, mogyorókrémek stb. Ezeknél a termékeknél (a desszert kategórián belül maradva) még működött a Hideg Nyalat név, de amikor kijöttünk vegan sajtkrémeinkkel és Nacho szószunkkal már okozott egy kis fejtörést a név. Miért is hívnak egy sajtkrémet Hideg Nyalatnak?!

Akármennyire is kötődtünk a márkanévhez, be kell látni, hogy külföldi terjeszkedésben is akadályoz minket, hisz külföldön nem tudják értelmezni, kimondani, használni a nevet.

Legújabb termékeinknél pedig már egyáltalán nem működne a Hideg Nyalat megnevezés így eljött az idő a név és arculatváltáshoz.

ALL IN natural food, hisz olyan ételeket, desszerteket gyártunk amiben valóban minden benne van! Szeretnénk megfordítani a “mentes trendeket” és nem azt kihangsúlyozni hogy cukormentes, tejmentes, gluténmentes…stb., hisz rengeteg ember úgy reagál erre, hogy “akkor mi van benne, ha ennyi mindentől mentes?”

Szeretnénk megmutatni, hogy elsősorban ezek a termékek nem “mentes” termékek, hanem valódi táplálékok szervezetünknek, így természeténél fogva glutén-, tej-, cukor-, szója-, adalékanyagmentesek!

Új termékeink ismét teljesen egyedülállóak lesznek a piacon. Az előre elékészített élelmiszerek között szinte alig találhatóak ”mentes” termékek a boltokban. Krémlevesek, saláták jelenleg egyáltalán nem kaphatóak. Majonézből is csak pár vegán alternativa létezik, amik tele vannak adalékanyagokkal és egészségtelen zsiradékokkal. Elsőként elkészítettük ezeket a hiánypótló termékeket 100%ban természetes összetevőkből, mentesen, és finoman!

Legújabb termékeinket keresd a Speedfit kínálatában!

Új termékek:

Paleo & vegan krémlevesek 3 ízben (gyömbéres sárgarépa/ petrezselymes zöldborsó/ kurkumás édesburgonya)

Hidegen préselt Juiceok 3 ízben 300 ml

Paleo & vegan  majonézes saláták 3 ízben

Paleo & vegan Vaníliás krémtúró  160 g

Paleo & vegan majonéz (VEGAMAYO) 160 g

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.