Slideshow 0

Felkészültél? Itt az ideje, hogy teljesítsd újévi fogadalmadat! KEZDJ EGY ÚJ ÉLETET!

Megújuló havi bérlet

10.990 Ft/hó
(1.000 Ft kedvezmény)

30 napos hűségidő
egyszeri 2.490 Ft regisztrációs díj
SPEEDFIT kártya kedvezményekkel
a hét minden napján 6-24 óráig
nincs napi  időkorlát
ingyenes parkolás
gépeink korlátlan használata
hölgyek számára külön női terem
díjmentes edzői tanácsadás hétköznapokon

VÁSÁROLD MEG ONLINE

Biztosan van néhány kérdésed...

Miért válasszam az új bérletet?
Ha még esetleg nem jártál nálunk, tudnod kell, hogy minden egyes bérlettípus vásárlás esetén szerződést kötünk veled. Azon túl, hogy 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk a hagyományos havi bérlethez képest, megspórolhatod a havi bérlet vásárlásakor történő újbóli szerződéskötéssel töltendő időt.

Mit jelent a 30 napos hűségidő?
Gyakorlatban azt jelenti, hogy vállalod a következő havi bérlet megvásárlását miután letelt a 30 nap.

Milyen módon mondhatom fel a bérletet?
A következő díj fizetése után jelezned kell számunkra, hogy legközelebb nem kívánod újra megvásárolni a bérletet! Természetesen az első vásárlás alkalmával ezt nem teheted meg.

Vállalhatok hosszabb hűségidőt is?
Természetesen igen, és ezért további kedvezményt biztosítunk. Nem csak vendégeink rugalmasak, mi is azok szeretnénk lenni. Több lehetőséget is kínálunk számodra, szem előtt tartva igényeidet. Kattints ide! Nézd meg a többi konstrukciónkat!

Nem jártál még nálunk?
Biztosan néhány kérdés felmerül benned, melyekre tovább olvasva választ kaphatsz. Kíváncsi vagy milyen légkör fogad ha stúdiónkat választod? A Google Maps segítségével ide kattintva tehetsz egy virtuális sétát!

Kérdésed van? Szívesen segítünk telefonon(+36-30-599-0580), e-mailben(gyor@speed-fit.hu) vagy személyesen a recepciónkon(9025 Győr, Csipkegyári u. 11.).
Ajánlatunk visszavonásig érvényes!

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség lakatra?

Szekrényeink lakat segítségével zárhatók. Felelősséget nem tudunk vállalni értékeidért ha esetleg nem zárnád be a szekrényedet. Rendelkezünk értékmegérzővel is, használatához szintén lakatra van szükség!

Milyen fitneszgépeket találok a SPEEDFIT-ben?

Stúdiónkban gym80 erőgépeket és Precor kardiógépeket találhatsz. A gépek kiválasztásakor fontos volt számunkra a minőség és hogy olyan gyártó termékeit válasszuk ki, akik már bizonyítottak a fitnesz iparban. Gépeink biomechanikusak!

Mit jelent az, hogy biomechanikusak a gépek?

Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Gépeink mindegyikén találhatsz a megfelelő használatot érthetően elmagyarázó piktogrammokat.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Lefoglalhatok egy szekrényt a lakatommal?

Ezt sajnos nem teheted meg. A lakatokat minden nap záráskor eltávolítjuk, a szekrény tartalmát a recepciónkon veheti át a jogos tulajdonosa.

Hogy kerül egy edzőterembe szolárium?

Úgy gondoljuk, hogy a szépen kidolgozott izmok, sokkal jobban mutatnak ha szép barna a bőröd, de ha még egy kis felesleggel is rendelkezel, sokat javíthat a képen.

Nem káros a szolárium használata?

A szoláriumok kiválasztásakor fontos volt számunkra az egészséged. Az EU03-as szoláriumcsövek használatával nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk. Ide kattintva többet megtudhatsz szoláriumunkról.

Ha először jössz hozzánk

Ha autóval érkezel hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy találsz ingyenes parkolóhelyet!

Bérlet váltásakor szerződést kötünk veled, melyben elfogadod házirendünket, valamint bérlet vásárlásakor hozd magaddal személyi igazolványod is.

Bérletedet készpénzben, átutalással, bankkártyával, illetve K&H, MKB és OTP Szép Kártyák szabadidő alszámlájával is fizetheted.

Bérleted vásárlása után átadjuk neked SPEEDFIT kártyádat, mellyel számos nagyszerű kedvezményt vehetsz igénybe partnereinknél. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Nem tudod, hogyan vágj bele az edzésbe? Jól képzett edzői gárdánk áll rendelkezésedre, bármi is a célod, velük Te is elérheted! Emellett új és meglévő tagjainknak egyaránt biztosítunk, díjmentes edzői tanácsadást, bármilyen kérdésed merül fel az edzéssel, életmóddal vagy a teremmel kapcsolatban, segítünk Neked!

Szeretnél egy saját személyi edzőt? Nem tudod, hogyan működik, mennyibe kerül? Ide kattintva mindent megtudhatsz! Ha szeretnéd őket megismerni kattints ide!

Ha hölgy vendégünk vagy és zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz külön kialakított női termünkbe, melyet minden egyes SPEEDFIT stúdióban megtalálhatsz.

Érdemes szem előtt tartani: 

Az edzésedhez lakatra, váltócipőre és törölközőre is szükséged van.

Lakatot vásárolhatsz illetve bérelhetsz is Nálunk! Ide kattintva megtekintheted.