A kiváló minőségű tejsavóprotein-izolátum és a PeptoPro® speciális kombinációja biztosítja a gyors fehérjeellátástt.

A BCCA magas aránya biztosítja a jó és hatékony regenerációt.

Ideális az edzés után.

A tanulmányok a kreatin legnagyobb hatékonyságát a rövid idejű, intenzív terhelésnél mutatják (teljesítmény és sebesség), így a maximális teljesítmény hosszabb ideig tartható, és a fáradtság késleltethető.

Kiváló minőségű nyersanyaggal, a Creapure®-val – kizárólag Németországban gyártva és szabadalmaztatva – kompromisszumok nélkül.

Ezzel a testedet jó minőségű kreatinnal tudod ellátni. A szénhidrát transzport mátrix és 1 g nátrium-klorid jobb kreatinfelvételt és jó regenerációt biztosít.

PeptoPro®- A PeptoPro® egy egyedülálló előemésztett tejfehérje, melyet kazeinből vonnak ki. Íze semleges. Az anyag nagyszerűsége abban a szabadalommal védett enzimben rejlik, mely egyrészt semlegesíti az egyébként kesernyés ízt, és emellett kis fehérje peptideket hoz létre, melyek gyorsan felszívódnak a véráramba, és táplálják az izmokat.

Creapure®-Az AlzChem Trostberg GmbH által gyártott tiszta kreatin-monohidrát márkaneve Németországban. Garantáljuk a kiváló minőségű termékeket, például a Creapure®-t, amelyet kizárólag a speciálisan Trostbergben gyártott gyártóüzemünk gyárt.

A Creapure® vegán és kizárólag kémiai szintézissel készül. A nyersanyagok és az intermedierek nem állati vagy növényi eredetű termékekből származnak, amelyek nem eredményeznek nyomokat az állati vagy növényi melléktermékekből.

12 990 Ft

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.