Barion Pixel

Inkospor X-treme Aminostrong kapszula

9.990Ft

  • Tejsavófehérjéből származó aminósavakat tartalmaz
  • Diétában és izomtömeg növelésekor is alkalmazható.
  • 240 db kapszula
Kategória:

Leírás

Naponta 3 x 6 tablettát vegyen be bő folyadékkal. Vannak aminósavak, melyeket mindenképpen étkezéssel kell pótolnunk, ezek az úgynevezett eszenciális aminósavak. Az X-treme Aminostrong kapszula, ilyen aminósavakból épül fel.

Összetevők:
Leucin (BCAA)

A leucin egy esszenciális elágazó láncú aminosav (BCAA) amit az izmok energiaforrásként használnak. Az izoleucinnal és a valinnal egyetemben elősegíti az izomszövetek, a bőr és a csontok regenerálódását.

Izoleucin (BCAA)

tabilizálja és szabályozza a vércukorszintet és ezzel együtt a szervezet energiaszintjét. Testépítők számára különösen hasznos, mivel hatékonyan elősegíti az izomszövetek és a csontok regenerálódását. Egyes kutatások szerint az izomveszteség gyakori oka az alacsony izoleucin szint.

Valin (BCAA)

Szükséges az izmok anyagcseréjéhez és koordinációjához, a szövetek regenerálódásához és a pozitív nitrogénegyensúly fenntartásához. A valin a fenti hét BCAA aminósvahoz hasonlóan megelőzi a katabolizmust (az izmok leépülését) és izomsejtek energiaforrásként használják. Ez melett fokozza a mentális funkciókat és nyugtató hatása is van.

Metionin

Erős antioxidáns, mely védi testünk szöveteit a pusztító szabadgyököktől. Segíti az izmok építését, megelőzi azok lebomlását, segít a bőr rugalmasságának és egészségének megőrzésében, valamint erősíti, védi a hajat és a körmöket. A máj működésében is szerepet vállal, valamint alkalmazzák mentális problémák kezelésében is.

Triptofán

természetes nyugtató és alvásserkentő. Csökkenti a szorongást, a depressziót és javítja a kedélyállapotot. Csökkenti az étvágyat, ezért hasznos diétában. Valamint elősegíti a növekedési-hormon termelését. Szükség van rá a B3 vitamin termelődéséhez is.

Fenin-alanin

A fenilalanin – L-fenilalanin formájában – csökkentheti a stresszt, javíthatja a kedélyállapotot, a memóriát, és csökkenti az étvágyat, így hatékony diétás segítség. Növeli az éberséget és a vitalitást. A D-fenilalanin formája leginkább fájdalomcsillapítóként viselkedik.

Cím

Go to Top