Próbáld ki a győri SPEEDFIT-et!

Első alkalommal teljesen díjmentesen!*

* Amennyiben nem jártál nálunk legalább fél éve.
Ha még a próba edzés napján megvásárlod SPEEDFIT bérletedet, elengedjük a regisztrációs díjat és ajándékba adunk egy tornazsákot plusz egy kulacsot!
Görgess tovább és tudj meg minden fontos információ!

TUDNIVALÓK:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Ha autóval érkezel hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy találsz ingyenes parkolóhelyet!

Ha úgy döntesz, hogy stúdiónk kipróbálása aznap után bérletet vásárolsz, akkor 3.990 Ft-os regisztrációs díjat megspórolhatod.

Bérlet váltásakor szerződést kötünk veled, melyben elfogadod házirendünket, valamint kérünk hozd magaddal személyi igazolványodat is.

Leendő bérletedet készpénzben, átutalással, bankkártyával, illetve K&H, MKB és OTP Szép Kártyák szabadidő alszámlájával is fizetheted.

Bérleted megvásárlása után átadjuk neked SPEEDFIT kártyádat, mellyel számos nagyszerű kedvezményt vehetsz igénybe partnereinknél.

Nem tudod, hogyan vágj bele az edzésbe? Jól képzett edzői gárdánk áll rendelkezésedre, bármi is a célod, velük Te is elérheted!

Szeretnél egy saját személyi edzőt? Nem tudod, hogyan működik, mennyibe kerül? Ide kattintva mindent megtudhatsz!

Érdemes szem előtt tartani:
Az edzésedhez lakatra, váltócipőre és törölközőre is szükséged van. Lakatot vásárolhatsz illetve bérelhetsz is Nálunk!

Miért van szükség lakatra?

Szekrényeink lakat segítségével zárhatók. Felelősséget nem tudunk vállalni értékeidért ha esetleg nem zárnád be a szekrényedet. Rendelkezünk értékmegérzővel is, használatához szintén lakatra van szükség!

Milyen fitneszgépeket találok a SPEEDFIT-ben?

Stúdiónkban gym80 erőgépeket és Precor kardiógépeket találhatsz. A gépek kiválasztásakor fontos volt számunkra a minőség és hogy olyan gyártó termékeit válasszuk ki, akik már bizonyítottak a fitnesz iparban. Gépeink biomechanikusak!

Mit jelent az, hogy biomechanikusak a gépek?

Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Gépeink mindegyikén találhatsz a megfelelő használatot érthetően elmagyarázó piktogrammokat.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Lefoglalhatok egy szekrényt a lakatommal?

Ezt sajnos nem teheted meg. A lakatokat minden nap záráskor eltávolítjuk, a szekrény tartalmát a recepciónkon veheti át a jogos tulajdonosa.

Hogy kerül egy edzőterembe szolárium?

Úgy gondoljuk, hogy a szépen kidolgozott izmok, sokkal jobban mutatnak ha szép barna a bőröd, de ha még egy kis felesleggel is rendelkezel, sokat javíthat a képen.

Nem káros a szolárium használata?

A szoláriumok kiválasztásakor fontos volt számunkra az egészséged. Az EU03-as szoláriumcsövek használatával nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk.

Loading...