SPEEDSUN

SZOLÁRIUM

SPEEDSUN

SZOLÁRIUM

VÁSÁROLD MEG BÉRLETED ONLINE

Fedezd fel szoláriumunkat!

Relaxáció, természetes barnulás és hatékony bőrápolás.

Miért jó szoláriumba járni?

A szépen kidolgozott izmok akkor mutatnak a legjobban, ha szép barna a bőröd, ha pedig van még rajtad egy kis felesleg a barnaság akkor is javít a képen.

Továbbá a szoláriumozás akár egészséges is lehet: segít a téli depresszió kivédésében, hozzájárul a szervezet vitamin termeléséhez (elsősorban a D-vitamin termelését fokozza).

Nem ritka eset manapság, hogy kúraszerűen alkalmazzák az orvostudomány különböző területein is, elsősorban depressziós betegségeknél, valamint bőrgyógyászati eseteknél, kiváltképp a pikkelysömör és az ekcéma tüneteit enyhíti.

A fitnesz stúdió nyitva tartásával megegyezően minden nap 6-24 óráig, hétvégén és ünnepnapokon is 6-22 óráig.

Szoláriumcsöveinkkel nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk, ezért minden gépünk EU KONFORM (0,3 W/m2) szabályozásnak megfelelő.

A szoláriumozáshoz be kell töltened a 18. életévedet, ez alatt nem ajánljuk. Ha te mégis szeretnéd látogatni szoláriumunkat, szülői beleegyezéssel megteheted.

Néhány alapszabály amit érdemes betartanod…

  • Mindig távolítsuk el a sminket, a dezodor nyomot a bőrünkről!
  • Használat után érdemes hidratáló testápolóval bekenni bőrünket, így elkerülhető a bőr kiszáradása. Ugyanakkor, az önbarnító krémek használata nem javasolt szoláriumozás alatt, bármilyen jó minőségű is legyen!
  • Tartsuk szemünket végig csukva, vagy használjunk kifejezetten erre a célra kialakított védőszemüveget, ezzel kivédve az erős fény okozta látásromlást vagy szürkehályog kialakulását.
  • Ékszereinket vegyük le, mert átmelegedve, akár komolyabb égési sérüléseket is okozhatnak.

SZOLÁRIUM Árak

Szolárium 170 Ft / perc

Kedvezmények

5000 Ft feltöltés esetén 5500 Ft jóváírás

10 000 Ft feltöltés esetén 11 500 Ft jóváírás

15 000 Ft feltöltés esetén 17 500 Ft jóváírás