Barion Pixel

Rólunk mondtátok

Rólunk mondtátok2020-07-23T10:56:34+02:00
262023. 06.

Vendég riport – Rokob József

Rokob József vendégemmel áprilisban kezdtük a közös munkát, elég egyértelmű céllal. A nem éppen hétköznapi kihívásról viszont inkább meséljen ő.

32022. 10.

Vendég riport – Pap Natália

Ezt a riportot egy ifjú hölggyel készítettem, aki élete egyik fontos eseménye előtt áll, amelyre igazán nagy lelkesedéssel készül, ezzel igencsak megkönnyítve közös munkánkat... ez pedig nem más, mint az esküvője.

12022. 08.

Vendég riport – Sárkány Péter

Vendégem, Sárkány Péter beszámolóját olvashatjátok, aki nagyon sok fejlődésen ment keresztül, amióta hozzám jár edzeni. Azóta csak egyre és egyre motiváltabb és napról-napra lelkesebben jár a személyi edzéseimre.

252022. 07.

Vendég riport – Ádám

Ádám tavaly szeptemberben keresett meg engem, hogy segítsek neki céljai elérésében. Kitartó munkájának köszönhetően azóta rengeteget fejlődött. Ismerjétek meg történetét és merítkezzetek belőle ti is!

272022. 06.

Vendég riport – Csikai Adrienn

Igen kedves vendégemet Adriennt vontam kérdőre és készítettem vele egy röpke riportot, kitartása és elszántsága a célja eléréséhez igencsak irigylésre méltó, számomra magávalragadó. Közös munkánk minden egyes percét élvezem.

272022. 06.

Vendég riport – Martin

A következő riportban megismerhetitek egyik új vendégemet (csapattársamat) Martint, aki fogyás céljából keresett meg. A labdarúgás mellett szeretne kipróbálni valami új mozgásformát, amivel megjelenése is változik.

72022. 06.

Vendég riport – Kati és Robi

A következő riportban megismerhetitek egyik kedves vendégpárosomat, Katit és Robit. Szoros időbeosztásuk ellenére töretlenül veszik a fáradságot, hogy időt szakítsanak a rendszeres testmozgásra, mivel érzik, hogy ezzel is javítanak az életminőségükön.

302022. 05.

Vendég riport – Czeitler Katalin

Az alábbi riportomban egy igen kedves hölggyel, Katival beszélgettem, aki a korábbi riportalanyoktól eltérően nem személyi edzésre jár a SPEEDFIT-be. Egy röpke bevezetésben szeretném megosztani a megismerkedésünk történetét és leírni a tapasztalatait, mert mint alább látni fogjátok, abból igazán bővelkedik

302022. 05.

Vendég riport a jövő edzőjével, Zsókával

Zsóka két éve keresett fel engem azzal a kéréssel, hogy életmódot szeretne váltani, illetve meg szeretné ismerni a gépeket. Ez idő alatt nem csak, hogy sokat fejlődött, többféle gyakorlatot ismert meg, de annyira megtetszett neki a terem és a mozgás, hogy azt is elhatározta, hogy a jövőben edző szeretne lenni. Ennek tudatában még jobban belemerültünk az különböző mozdulatok jelentőségében és az edzőterem adta lehetőségekben.

302022. 05.

Profi edzés egy hobbi sportolóval

A mindennapokban látható, hogy számos edzeni járó kér edzői segítséget a teremben. Így volt ezzel Dani is, aki az egyik legújabb edzőnktől, Balankától kért edzői segítséget. Ez a kapcsolat azért is érdekes, mivel Ők a magánéletben is egy pár alkotnak. Ismerjétek meg közös edzéseik történetét:

232022. 05.

Vendég riport – Anna véleménye

Otthon pörgettem a TikTokot, amikor szembe jött velem Anna egyik edzős videója és észrevettem, hogy ismerős a környezet. Nem elég, hogy több mint 21 000 fős követő táborral rendelkezik, de a videói igen informatívak és segítőkészek!

92022. 05.

Purgai Evelyn – Mészáros Rita riport

A következő cikkemben egy lelkes vendégemmel, Ritával készült cikket olvashatjátok. Rita nagyon sokat fejlődött azóta, amióta hozzám jár és már készülünk is vele az első Spartan Race versenyére, amire kitartóan és lelkiismeretesen edz.

22022. 05.

Vendég riport Mónival

Móni 2021 nyarán keresett fel engem, hogy segítsek neki a céljai elérésében. Nagyon kitartóan dolgozik a legelső edzés óta, aminek meg is lett a gyümölcse. Cukorbetegsége sokat javult, az egészséges életmód kialakításával és a fogyással. Ismerjétek meg az ő történetét riportomban.

22022. 05.

Most mi kérdezünk – Vendég riport Edittel

Edit még csak idén februárban kezdett el nálam edzeni, de már ilyen rövid idő alatt hatalmasat fejlődött. Rengeteget egyeztetünk életmódbeli változtatások kapcsán, issza a szavaimat, látom mennyire el akarja érni a céljait.

252022. 04.

Riport Nándival

A következő riportban megismerhetitek egy kedves vendégemet Nándit, akivel több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Ez a két év elég rögösre sikerült, sérüléssel, vírus miatti bezárással, online edzésekkel egyaránt. Ám Nándi kitartóan folytatja a munkát, sőt már edzői pályára is készül! Mi az, ami miatt ilyen hosszú ideje tudunk és szeretünk is együtt dolgozni? Most elmondja Nektek.

112022. 04.

„Utáltam, megszerettem”

A következő riportban vendégem, Nagy Árpád beszámolóját olvashatjátok, aki pár hónap leforgása alatt 180 fokos fordulatot vett, mind életmódjában, mind gondolkodásmódjában. Árpi elmondása szerint, egy „lusta” emberként érkezett a terembe, plusz kilókkal, nagyon kötött izomzattal, ízületekkel, aki utált mozogni.

42022. 04.

Most mi kérdezünk – Vendég riport Katival

Kati két éve jár hozzám, és váltig állítja, hogy én szeretem őt kínozni. Jelentem, ez igaz, de csak azért, mert olyan erő, kitartás és lehetőség rejlik benne, amit ő nem is akar elhinni.

282022. 03.

Riport Ágival

A következő riportban megismerhetitek egyik legkedvesebb vendégemet Ágit, akivel több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Rögös volt ez a két év...kisebb sérülésekkel, vírus miatti bezárással, online edzésekkel fűszerezve.

282022. 03.

Interjú egy tinédzserrel – Attila véleménye

Attila két évvel ezelőtt kezdett el hozzám járni. Akkor még nem sejtettem, hogy mennyire kiemelkedően intelligens, kitartó és szorgalmas vendéggel gazdagodtam. A vírus miatti zárva tartás alatt is kikérte segítségemet otthoni edzéssel

212022. 03.

Riport: Zsuzsa és Zoli

A következő riportban megismerhetitek egyik legkedvesebb vendégpárosomat, Zsuzsát és Zolit, akikkel lassan több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Rögös volt ez a két év...kisebb sérülésekkel, vírus miatti bezárással, online- és szabadtéri edzésekkel fűszerezve.

212022. 03.

Interjú egy tinédzserrel – Flóra véleménye

Amikor 2021. nyarán Flóra eljött hozzám edzeni, először egy csendes, visszahúzódó lányt ismertem meg. Időközben tudtam meg, hogy mennyire szorgalmas illetve, hogy mekkora akaraterő is lakozik ebben a lányban.

152022. 03.

Vendég riport – Ilona

A következő cikkben megismerhetitek egyik kedves vendégemet, Ilonát, akivel lassan fél éve kezdtük meg a közös munkát. Ebben a riportban elmondja Nektek, miért is választott engem edzőjéül és miért pont a Speedfit mellett tette le a voksát. Milyen célkitűzései vannak és mi valósult meg belőlük ezidáig?

22020. 03.

Vendég Riport

Mai riportomban Anett vendégemet szeretném bemutatni nektek, aki három gyermekes anyukaként, dolgozó nőként heti háromszor jár edzeni.

262019. 10.

Már csak kettő van hátra nem bírom!

Ismerjétek meg két kedves vendégünket, Katát és Zolit, Szűcs Péter eheti riportjának alanyait, akik végtelen elszántságukkal, életvidám felfogásukkal mindig hozzájárulnak a jó hangulathoz az edzések során.

Cím

Go to Top