fbpx

Rólunk mondtátok

Rólunk mondtátok2020-07-23T10:56:34+02:00
232022. 05.

Vendég riport – Anna véleménye

Otthon pörgettem a TikTokot, amikor szembe jött velem Anna egyik edzős videója és észrevettem, hogy ismerős a környezet. Nem elég, hogy több mint 21 000 fős követő táborral rendelkezik, de a videói igen informatívak és segítőkészek!

92022. 05.

Purgai Evelyn – Mészáros Rita riport

A következő cikkemben egy lelkes vendégemmel, Ritával készült cikket olvashatjátok. Rita nagyon sokat fejlődött azóta, amióta hozzám jár és már készülünk is vele az első Spartan Race versenyére, amire kitartóan és lelkiismeretesen edz.

22022. 05.

Vendég riport Mónival

Móni 2021 nyarán keresett fel engem, hogy segítsek neki a céljai elérésében. Nagyon kitartóan dolgozik a legelső edzés óta, aminek meg is lett a gyümölcse. Cukorbetegsége sokat javult, az egészséges életmód kialakításával és a fogyással. Ismerjétek meg az ő történetét riportomban.

22022. 05.

Most mi kérdezünk – Vendég riport Edittel

Edit még csak idén februárban kezdett el nálam edzeni, de már ilyen rövid idő alatt hatalmasat fejlődött. Rengeteget egyeztetünk életmódbeli változtatások kapcsán, issza a szavaimat, látom mennyire el akarja érni a céljait.

252022. 04.

Riport Nándival

A következő riportban megismerhetitek egy kedves vendégemet Nándit, akivel több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Ez a két év elég rögösre sikerült, sérüléssel, vírus miatti bezárással, online edzésekkel egyaránt. Ám Nándi kitartóan folytatja a munkát, sőt már edzői pályára is készül! Mi az, ami miatt ilyen hosszú ideje tudunk és szeretünk is együtt dolgozni? Most elmondja Nektek.

112022. 04.

„Utáltam, megszerettem”

A következő riportban vendégem, Nagy Árpád beszámolóját olvashatjátok, aki pár hónap leforgása alatt 180 fokos fordulatot vett, mind életmódjában, mind gondolkodásmódjában. Árpi elmondása szerint, egy „lusta” emberként érkezett a terembe, plusz kilókkal, nagyon kötött izomzattal, ízületekkel, aki utált mozogni.

42022. 04.

Most mi kérdezünk – Vendég riport Katival

Kati két éve jár hozzám, és váltig állítja, hogy én szeretem őt kínozni. Jelentem, ez igaz, de csak azért, mert olyan erő, kitartás és lehetőség rejlik benne, amit ő nem is akar elhinni.

282022. 03.

Riport Ágival

A következő riportban megismerhetitek egyik legkedvesebb vendégemet Ágit, akivel több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Rögös volt ez a két év...kisebb sérülésekkel, vírus miatti bezárással, online edzésekkel fűszerezve.

282022. 03.

Interjú egy tinédzserrel – Attila véleménye

Attila két évvel ezelőtt kezdett el hozzám járni. Akkor még nem sejtettem, hogy mennyire kiemelkedően intelligens, kitartó és szorgalmas vendéggel gazdagodtam. A vírus miatti zárva tartás alatt is kikérte segítségemet otthoni edzéssel

212022. 03.

Riport: Zsuzsa és Zoli

A következő riportban megismerhetitek egyik legkedvesebb vendégpárosomat, Zsuzsát és Zolit, akikkel lassan több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Rögös volt ez a két év...kisebb sérülésekkel, vírus miatti bezárással, online- és szabadtéri edzésekkel fűszerezve.

212022. 03.

Interjú egy tinédzserrel – Flóra véleménye

Amikor 2021. nyarán Flóra eljött hozzám edzeni, először egy csendes, visszahúzódó lányt ismertem meg. Időközben tudtam meg, hogy mennyire szorgalmas illetve, hogy mekkora akaraterő is lakozik ebben a lányban.

152022. 03.

Vendég riport – Ilona

A következő cikkben megismerhetitek egyik kedves vendégemet, Ilonát, akivel lassan fél éve kezdtük meg a közös munkát. Ebben a riportban elmondja Nektek, miért is választott engem edzőjéül és miért pont a Speedfit mellett tette le a voksát. Milyen célkitűzései vannak és mi valósult meg belőlük ezidáig?

22020. 03.

Vendég Riport

Mai riportomban Anett vendégemet szeretném bemutatni nektek, aki három gyermekes anyukaként, dolgozó nőként heti háromszor jár edzeni.

262019. 10.

Már csak kettő van hátra nem bírom!

Ismerjétek meg két kedves vendégünket, Katát és Zolit, Szűcs Péter eheti riportjának alanyait, akik végtelen elszántságukkal, életvidám felfogásukkal mindig hozzájárulnak a jó hangulathoz az edzések során.

272019. 09.

Interjú a Doktornőkkel

Ez év első felében, mikor Kriszti és Viki megkerestek, hogy segítséget kérjenek tőlem, már akkor tudtam, hogy szeretnék velük riportot készíteni. Mindketten nap, mint nap gyermekek életét mentik meg a győri kórház Gyermek Intenzív osztályán. Emellett mentős ügyeleteket vállalnak.

292019. 06.

Ha elégedetlen vagy magaddal, változtass!

„ Negatív hozzáállásod és beállítottságod ugyanis a környezetedben élő valamennyi ember életét negatívan érinti. És ez nagy pazarlás, mert nem ezért születtél , nem ezért vagy itt.”

232019. 05.

Ötvenhez közel-csúcsformában!

„ Minden évben két formát tudhattam magaménak korábban : egy télit, melyet a karácsonyi-ünnepi időszakkal alapoztam meg, s egy nyárit, amely ugyan néhány kilóval könnyebb volt az előzőnél, mégsem találtam az igazinak...

212019. 05.

A várandósság nem lehet kifogás a mozgásra!

Ebben a cikksorozatban sok vendég lett megkérdezve edzőink által, akik történeteiből rengeteg motivációt és bíztatást lehet meríteni mindenkinek. Minden interjú valamilyen formában egy sikeres történetet mutatott be.

122019. 05.

TRX, avagy mozgasd át a teljes tested!

Mai rohanó világunkban nem mindenkinek jut ideje arra, hogy heti több alkalommal is eljusson edzőterembe. Számukra lehet megoldás vagy akik aktívan mozognak, azoknak kiegészítés, ha heti rendszerességgel beiktatják mindennapjaikba a csoportos órákat. Ilyenkor fix időpontban edzői felügyelet mellett tehetnek az egészségükért és fejlődésükért.

112019. 05.

Ismerjétek meg Erika történetét

A következő cikkben megismerhetitek egyik kedves Vendégemet, Erikát, akivel két hónapja kezdtük meg a közös munkát. Ebben a rövid kis riportban beszámol arról, miért is választotta a Speedfitet, milyen célkitűzései vannak és mi valósult meg belőlük ez idáig.

142019. 01.

Attila vendégriportja Anasztáziával

Mai riportomban Anasztázia meséli el rövid sikertörténetét. A szülés utáni plusz kilóktól szeretett volna minél hamarabb, lehetőleg tartósan (örökre :)) megszabadulni. Anasztázia nagyon jó példa arra, hogy ha valaki elszánt és kitartó akkor meg tudja valósítani céljait. 1 év kitartó kemény edzések és diéta, -20 kilogramm!

132018. 12.

Kanczler Ádám vendégriportja csapatával

2018.05.19-én 11 óra 45 perckor elrajtoltunk csapatommal az V. Pannonhajszán. 7-en indultunk útnak és szerencsére mind a 7-en teljesítettük a kihívásokkal teli, közel 10 kilométeres távot Csesznek közelében. Nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen keményen és lelkiismeretesen készültek, és ez a munka meg is látszott a verseny eredményén. Csupán néhány akadály volt, ami után büntetőfeladatra kényszerültünk. Az útról és a versenyről a résztvevő tagokat kérdeztem. Az interjúban részt vesznek: Farkas Anett, Szakonyi Katalin, Barta Henrik, Bottyán László, Hódosi Gergely és Tamási Zoltán.

292018. 10.

Maratoni táv három keréken – interjú Benei Laci vendégemmel

Benei László vendégemet sokan ismerik a megyében, hiszen egy rendkívül különleges ember. Rengeteg pozitív energiával rendelkezik, az élethez való hozzáállása egyedüli. Korábban, volt kollégám riportjában megismerhettétek történetét, mindennapjait.

Cím

Go to Top