Hamarosan itt van a nyár, így hoztunk néhány tippet, melyek segítségével magabiztos lehetsz a strandszezonban.

1. A megfelelő hozzáállás

A helyzet a következő: A fejedben ott lebeg a kép az ideális nyári alakodról, de a hőmérséklet máris emelkedik, és be kell ismerned magadnak, hogy még csak a közelében sem vagy ennek az ideálnak. Akkor most nyugodj meg egy kicsit: Ez nem ok a pánikra! Nem arról van szó, hogy hogyan néz ki a tested. Már készen állsz a nyárra, és tökéletes tested van. Csak a gondolkodásmódod áll az utadban.

2. Mozogj

A pozitív önkép kialakításához a testmozgás kulcsfontosságú. Ne gondold tehát, hogy “már túl késő bármit is csinálni”. Menj el még ma futni vagy az edzőterembe. A testmozgásnak köszönhetően nem csak feszesebb lesz a tested, de hatással van arra is, hogyan érzed magad.

3. Vedd fel a harcot a puffadással

Mindenki másképp reagál bizonyos ételekre. Próbáld meg kitalálni, mi az, ami energiát ad (és mi az, ami nem). Tudtad például, hogy a puffadt érzést okozhatja az alma vagy a bab is?

4. Válassz megfelelő ruhadarabokat

Keress egy olyan bikinit vagy fürdőruhát, amiben igazán jól érzed magad. Ehhez tényleg fel kell próbálnod különböző mintákat és fazonokat. És igen, ez a kedves férfi olvasóinkra is vonatkozik: a fürdőnadrág hossza és szélessége is fontos szerepet játszik abban, hogy hogyan nézel ki. Ja, és ne feledd: az öltözők fluoreszkáló fényében még senki sem nézett ki jól.

A fentebbi tippekkel jó hangulatban vészelheted át a nyarat. De a legfontosabb mindezek után az, hogy egyszerűen csak élvezd! Élvezd a szép időjárást és a barátaiddal töltött időt. Sétálj végig emelt fővel a forró napon, és légy büszke a testedre. Mindig emlékezz arra: minden fejben dől el!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.