Slideshow 0

Középiskolások, Egyetemisták Figyelem! Kezdjétek fitten a FÉLÉVET!

Legújabb bérletkedvezményünket Nektek találtuk ki!

6 hónapos fitneszbérleted, most havi 7990 Ft*-os áron vásárolhatod meg!
Jó ha tudjátok! Testnevelés óráitokat leigazolhatjátok féléves Speedfit bérletetekkel. Ha 14-25 év közötti diák vagy és rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal ne habozz és Gyere Hozzánk Edzeni!

*Amennyiben még nem volt nálunk bérleted az egyszeri regisztrációs díj 2.490 Ft a bérlet árán felül. VÁSÁROLD MEG ONLINE

Ajánlatunk visszavonásig érvényes!

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolunk:
telefonon (+36-30-599-0580),
e-mailben (gyor@speed-fit.hu)
vagy személyesen a recepciónkon. (9025 Győr, Csipkegyári u. 11.).

Ha még nem jártál Nálunk

Biztosan néhány kérdés felmerül benned. Ha lefelé görgetsz vagy ide kattintasz megismerheted Stúdiónk működését, választ kaphatsz kérdéseidre, sőt még azt is megtudhatod hogy vághatsz bele legkönnyebben az edzésbe.

Kiváncsi vagy milyen légkör fogad ha stúdiónkat választod? A Google Maps segítségével ide kattintva tehetsz egy virtuális sétát!

Ismerd meg további bérleteinket!

Több lehetőséget is kínálunk számodra, szem előtt tartva igényeidet!

Bérlet összehasonlítónk segítségével kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb bértettípust. tovább a bérlet összehasonlítóhoz

Ha először jössz hozzánk

Fontos tudnod, hogy stúdiónkat 6-24 óráig minden nap, hétvégén és ünnepnapokon is korlátlanul használhatod.

Ha autóval érkezel hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy találsz ingyenes parkolóhelyet!

*Ha úgy döntesz, hogy napijeggyel szeretnéd kipróbálni Stúdiónkat, a napijegy vásárlását követő 14 napon belül havidíjas vagy havi bérlet vásárlása mellett döntesz, napijegyed árát beszámítjuk bérleteink regisztrációs díjába!

Bérlet váltásakor szerződést kötünk veled, melyben elfogadod házirendünket, valamint bérlet vásárlásakor hozd magaddal személyi igazolványod is.

Bérletedet készpénzben, átutalással, bankkártyával, illetve K&H, MKB és OTP Szép Kártyák szabadidő alszámlájával is fizetheted.

Bérleted vásárlása után átadjuk neked SPEEDFIT kártyádat, mellyel számos nagyszerű kedvezményt vehetsz igénybe partnereinknél. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Szerezd be saját SPEEDFIT Training Pack csomagod, mely kiváló minőségű kiegészítőkkel támogatja edzésedet. Tartalmaz egy törölközőt, egy edzőtáskát, illetve egy kulacsot. Ide kattintva megtekintheted.

Nem tudod, hogyan vágj bele az edzésbe? Jól képzett edzői gárdánk áll rendelkezésedre, bármi is a célod, velük Te is elérheted! Emellett új és meglévő tagjainknak egyaránt biztosítunk, díjmentes edzői tanácsadást, bármilyen kérdésed merül fel az edzéssel, életmóddal vagy a teremmel kapcsolatban, segítünk Neked!

Szeretnél egy saját személyi edzőt? Nem tudod, hogyan működik, mennyibe kerül? Ide kattintva mindent megtudhatsz! Ha szeretnéd őket megismerni kattints ide!

Ha hölgy vendégünk vagy és zavar, hogy méregetnek a férfiak, akkor nyugodtan edzhetsz külön kialakított női termünkbe, melyet minden egyes SPEEDFIT stúdióban megtalálhatsz.

Érdemes szem előtt tartani: 

Az edzésedhez lakatra, váltócipőre és törölközőre is szükséged van.

Lakatot vásárolhatsz és bérelhetsz is Nálunk, napijegyes edzésedhez illetve bérleted vásárlásakor az első alkalommal biztosítjuk letét ellenében. A részleteket Ide kattintva megtekintheted. 

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség lakatra?

Szekrényeink lakat segítségével zárhatók. Felelősséget nem tudunk vállalni értékeidért ha esetleg nem zárnád be a szekrényedet. Rendelkezünk értékmegérzővel is, használatához szintén lakatra van szükség!

Milyen fitneszgépeket találok a SPEEDFIT-ben?

Stúdiónkban gym80 erőgépeket és Precor kardiógépeket találhatsz. A gépek kiválasztásakor fontos volt számunkra a minőség és hogy olyan gyártó termékeit válasszuk ki, akik már bizonyítottak a fitnesz iparban. Gépeink biomechanikusak!

Mit jelent az, hogy biomechanikusak a gépek?

Biomechanikus gépeink kímélik ízületeidet, szalagjaidat csökkentve ezzel a sérülés veszélyét. Gépeink mindegyikén találhatsz a megfelelő használatot érthetően elmagyarázó piktogrammokat.

Igénybe vehetek személyi edzőt is?

Természetesen. Profi, képzett személyi edzőink szolgáltatását bármikor igénybe veheted, így gyorsabban elérve személyes céljaidat.

Lefoglalhatok egy szekrényt a lakatommal?

Ezt sajnos nem teheted meg. A lakatokat minden nap záráskor eltávolítjuk, a szekrény tartalmát a recepciónkon veheti át a jogos tulajdonosa.

Hogy kerül egy edzőterembe szolárium?

Úgy gondoljuk, hogy a szépen kidolgozott izmok, sokkal jobban mutatnak ha szép barna a bőröd, de ha még egy kis felesleggel is rendelkezel, sokat javíthat a képen.

Nem káros a szolárium használata?

A szoláriumok kiválasztásakor fontos volt számunkra az egészséged. Az EU03-as szoláriumcsövek használatával nem csupán az Európai Unió előírásainak teszünk eleget, de a szoláriumozó vendégek elvárásainak is maradéktalanul megfelelhetünk. Ide kattintva többet megtudhatsz szoláriumunkról.