Az edzőteremben a figyelmetlenség meglepő módon befolyásolhatja az edzést. Ne feledd, az időd az edzőteremben a tied, és teljesen rendben van, ha kikapcsolod a külvilágot, és egy kicsit csak magadra koncentrálsz. Különösen, ha időszűkében vagy! Ha szükséged van némi extra segítségre a figyelem fenntartásához az edzőteremben, kövesd a következő tippeket!

Fejhallgató használata

A fejhallgató használata nagyon megosztó lehet. A fejhallgatóval nem csak felhangosíthatod a zenét és koncentrálhatsz, de azt üzeni a világnak, hogy “a komfortzónámban vagyok!”. Tehát legközelebb, amikor az edzőteremben vagy, tekerd fel a hangerőt, és kapcsold ki a világot.

Legyen terved

Ezt nem tudjuk eléggé hangsúlyozni! Ha van terved, pontosan tudod, hogy mit és mikor kell tenned. Nem kell ácsorogni és azon gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés. Mielőtt elindulsz az edzőterembe, szánj egy kis időt arra, hogy megtervezd az edzésedet.

Használd a telefonod REPÜLŐ üzemmódját

Az értesítések a LEGNAGYOBB figyelemelterelések, amikor koncentrálni próbálsz! Legközelebb, amikor az edzőteremben vagy, töltsd le a kedvenc lejátszási listádat és kapcsold a telefonodat repülőgép üzemmódba. Az edzőteremben töltött idő a tiéd, és nem baj, ha egy-két órára figyelmen kívül hagyod az üzeneteket a telefonodon.

Légy őszinte

Mindig lesznek olyan emberek, akik egyszerűen nem veszik a lapot, ezért légy velük őszinte. Nem udvariatlanság megmondani valakinek, hogy túl elfoglalt vagy a csevegéshez. Tudasd velük, hogy most éppen nagyon benne vagy az edzésbe, de szívesen beszélgetnél, miközben nyújtasz vagy a futópadon lazítasz.

Ne feledd a céljaidat

Ha egyszer elvonja valami a figyelmedet, könnyen elveszítheted a motivációdat, ezért ne feledd, miért vagy az edzőteremben. Az a célod, hogy egészségesebb életet élj, versenyre készülj, vagy izmot szerezz. Tedd ezt a célt a telefonod hátterévé, így amikor megnézed azokat az értesítéseket, vagy a közösségi médiát görgeted, eszedbe jut, hogy miért vagy ott.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.