7+1 ok

A mai világban könnyű dolga van annak, aki edzeni szeretne, ha megvan a kellő motiváció, akkor csak el kell döntenie milyen edzés érdekli.

Amennyiben egyéni edzés, akkor eljárhat terembe egyedül, igényelheti személyi edző segítségét, de akár otthon applikációk vagy online edző segítségével is megteheti.

Azonban az edzéseknek van egy másik fajtája is. Egy sokkal színesebb, pörgősebb, jó hangulatú változata.

Ezek pedig a csoportos edzések. 

Itt fontos megjegyezni, hogy bármit sportol az ember, azzal csak jót tesz magának. Az egyéni és a csoportos edzéseknek is megvannak az előnyei céltól függően.

Ebben a cikkben a csoportos órák előnyeit szedtem össze:

Irányított

Gyakorlatilag semmi extra felkészülést nem igényel. Csak el kell menni a terembe, ahol az edző a legjobb tudása szerint felépített edzést fogja megtartani figyelve a megfelelő bemelegítésre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, a balesetek megelőzésére, elegendő nyújtásra stb.

Változatos

A csoportos órák azok, melyeket szinte lehetetlen megunni, hiszen változatosak. A gyakorlatok és eszközök, illetve edzésmódszerek megfelelő váltakozásával rendkívül színesre építhetők fel.

Motiváló

Mivel nem csak egyedül vagy, ezért mindenképpen egy nagy húzóerőnek mondható az, hogy emberek vannak körülötted, akik keményen dolgoznak Veled együtt. Így nehezebb napokon is könnyebb motiváltnak maradni.

Rendszeres

Mivel a csoportos órák fix időponthoz vannak kötve, ezért egy rendszer is kerül az életedbe, így nem kell azon sem gondolkodni, hogy mikor menj edzeni.

Intenzív

Óratípustól is függ, de általában a csoportos edzéseken jóval kevesebb a pihenőidő. Így egy intenzív edzét kapsz, amely az állóképesség fejlődéséhez is nagyban hozzájárul.

hangulatú

Egyéni edzés esetén, ha valakinek rossz napja van, akkor általában le sem megy a terembe vagy jóval kisebb intenzitással edz.

Csoportos óránál azonban egy jól kialakult csapat mellett erre esély sincs, hiszen a versenyszellem és a viccelődések könnyedén feldobják az embert.

Bárki végezheti

A csoportos edzések úgy vannak felépítve, hogy bárki végezheti őket, ugyanis mindenki a saját edzettségi szintjének megfelelő terhelést fogja kapni.

 +1. Pénztárcabarát

Azt hiszen ezen nincs mit magyarázni. Az árak termenként változóak, azonban az elmondható hogy a csoportos órák nagyon kedvezőek, ha az ár-érték arányt vesszük figyelembe.

Termünkben is van lehetőség számos csoportos óra igénybe vételére, melyeket az alábbi linken keresztül tudtok elérni:

https://www.speed-fit.hu/training

 

Józsa Gábriel

Személyi és csoportos edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.