Választásom azért rá esett, mert véleményem szerint példaértékű a kitartása, a lelkesedése és a munkához való hozzáállása. Napi szinten megfordul nálunk, így megalapozottan tudott válaszolni a feltett kérdéseimre.

Roland 2012 óta, már 4. éve rendszeres látogatója termünknek. Korábban több teremben is járt már, de elmondása szerint termünkben találta meg azt a légkört, amelyet alkalmasnak talál edzéseihez. Mindemellett a jó minőségű gépek, a tisztaság és a nyitvatartási idő is döntése mellett szólt.

Kezdetben nem vette igénybe személyi edző segítségét, önállóan edzett. Célja testsúlycsökkentés volt. Edzései fő részét a kardió gépek használata tette ki.

Közel egy éve azonban panaszai jelentkeztek, ezért személyi edző segítségét kérte, hogy panaszai csökkentése mellett tovább tudja folytatni az edzéseket a fogyás érdekében. Így kezdődött a mi kapcsolatunk, mely a mai napig tart. Roland edzéseit a kardió gépek használata mellett TRX-szel egészítettük ki, erősítés céljából. Elmondása szerint motiválja edzései során, hogy újabb és újabb kihívásokkal kell szembenéznie.

                                           Mondhatni, hogy a "TRX szerelmese" lett.

Közös edzéseink mellett továbbra is használja kardió gépeinket. Kitartása eredményeként ma már 15 kg-mos fogyást ért el. Céljához közelítve sem csökken a lelkesedése. Párja és ismerősei szerint is rendkívül kitartó, már mondhatni fanatikus. Egyetlen hét sem maradhat ki az edzésből. Nyaralására is TRX-szel együtt utazott.


Roland szívesen ajánlja termünket ismerőseinek. Erre legjobb példa, hogy már közel fél éve párjával együtt járnak edzeni. Elmondása szerint hiteles példát mutat ismerőseinek, hiszen kitartásának köszönhetően sokat fogyott, sokkal könnyebb lett a mozgása és nem utolsó sorban sokkal jobb lett a közérzete.

Köszönöm Rolandnak az aktív közreműködést és további sikeres munkát kívánok!


Balázs-Vermes Katalin

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.