Az egészséges ételek fogyasztása fiatalon tart!

Tele a szekrény a divatos krémekkel és hidratáló szerekkel, melyek az öregedés jeleit segítenek elfojtani – a fürdőszoba gyakran igazi hadszíntere az öregedés elleni küzdelemnek. De a konyhában is sok anti-ageing muníció található! Egy új kutatás szerint az étkezési szokásaid segíthetnek abban, hogy tovább, és jobb minőségben élj!

A tanulmányban két csoportra osztottak egereket; az egyik csoportnak korlátlan hozzáférése volt a táplálékokhoz, a másiknak korlátozott. A korlátozott hozzáférésű csoport 35%-al kevesebb kalóriát fogyasztott a másik csoporthoz képest. Azok az egerek, amelyek kevesebbet ettek, tovább éltek.

Amikor eszel, a sejtjeid igyekeznek felszívni és tárolni a tápanyagokat. Az étkezések között a sejtek viszont olyan állapotba kerülnek, amely lehetővé teszi számukra az újjáépülést és a fejlődést.

Meg vagyunk áldva sokféle étellel, minden alkalommal úszkálhatunk a kalóriákban és a hasznos tápanyagokban, de ez arra késztethet téged és a testedet, hogy folyamatosan efféle működést végezzen. Folyamatosan leterhelni a szervezetedet a rendelkezésre álló tápanyagok hasznosításával és raktározásával nem mindig annyira nagyszerű dolog.

Szerencsére nincs szükség semmilyen szuper-önmegtartóztató diétára. Ez inkább a nem-túlevésről szól, mintsem a nem-evésről. Továbbá az emberek közti különbség óriási, elég, ha csak a genetikára, az életmódra vagy sok egyéb befolyásoló tényezőre gondolunk, ami a testedet érheti.

A nap végén hagyd, hogy ez egy újabb emlékeztetőként szolgáljon az olyan kalóriabombák korlátozásában, mint pl. az üdítőitalokéban, próbáld eszerint hangolni az éhségérzetedet, hogy megakadályozd a túlevést!

Előzd meg, hogy idő előtt elhasználódjon a szervezeted a felesleges tápanyagfelvétel okán, őrizd meg sugárzó fiatalságodat, ragyogó bőrödet, ha pedig ennél is többet akarsz tenni magadért, megelőző csapásként időnként mozgasd is meg a testedet!

Jó edzést kívánunk!

 

SPEEDFIT Team

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.