Dopping hobbifutóknak - Podcast

Ebben segítségünkre lehet a zene, ami felpörget, de ezáltal lehet, hogy olyan sebességre kapcsolunk, ami miatt hamarabb kifulladunk, mint azt terveztük. Ezen problémák után bukkantam rá a Podcastok világára.

A "Podcast" szó az "iPod" és a "broadcast" (jelentése: közvetít, sugároz) szavak összeolvadásából keletkezett, a "podcasting" kifejezés az ilyen jellegű műsorok készítését, illetve hallgatóként való fogyasztását takarja. – írja nekünk a Wikipédia.

Tehát összességében ez egy online rádióműsor, amelyek újabb epizódjait akkor hallgatod meg, amikor csak kedved van hozzá. Podcastot szinte már minden témában elérhetsz. Nyilván hozzám legközelebb a sport áll, így én ilyen jellegű műsorokat szoktam hallgatni futás közben. Vannak remek kézilabdás, labdarúgó, amerikai focis podcastok. Mind közül a kedvencem a 4th and long, ami az amerikai foci történéseit vesézi ki hétről hétre. De találhatsz marketing, főzés, önfejlesztés és még rengeteg más témában is érdekes anyagokat. 

Ezzel a kis csavarral két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen amellett, hogy nem arra figyelsz, hogy mennyire fáj már a vádlid, és hogy szúr az oldalad, még a tudásodat is bővíted adott témákban. Sport mellett önfejlesztésre is van idő egyszerre. Szerintem ez remek hír! 

Bizonyított tény, hogy ha gondolataidat nem az adott feladat körül forognak, az egyben a munkavégzéssel járó kellemetlen érzésekről is eltereli a figyelmet. Egy podcasttal való futás során gondolataid jobban el tudnak szakadni a testedtől, így könnyebbnek érzed a futást is. Mindemellett az elindulást is segíti, ha tudod, hogy valami érdekeset fogsz hallgatni edzésed során.

Jó mozgást kívánok mindenkinek, remélem, segít ez a tipp az edzésekben!

Kanczler Ádám

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.