1. Tervezd meg a decemberi edzésedet: döntsd el előre az edzésnapjaidat, és írd be őket a naptárba.

2. Tartsd a kapcsolatot! Kérj időpontot a személyi edződdel december elején, ő konkrét tippeket fog adni, hogy az ünnepek alatt is a céljaidnál maradj.

3. Tűzz ki egy célokat decemberre: Fenntartani az izomtömeget? Fogyni egy kicsit az ünnepek előtt? Vagy csak egyszerűen fitten tartani magad? Ha kitűzöl egy célt, hajlamosabb leszel arra, hogy erőfeszítéseket tegyél annak elérése érdekében.

4.  Szívj egy kis friss levegőt: Menj ki a szabadba legalább egyszer a karácsony előtti hétvégén néhány órára, sétálj vagy szánkózz.

5. Eddz reggel: Így nem lesz bűntudatod és ami még jobb, több energiával kezdhetsz neki napi dolgaidnak.

6. Az edzőtáskád mindig legyen készenlétben: Ki tudja, lehet, hogy a bevásárlás és a családi vacsora között be tudsz csúsztatni egy edzést!

7. Tervezd meg az „ünnepek előtti” egészségügyi menüt: Legalább az ünnepek előtt gondoskodj arról, hogy jól étkezz, és úgy tervezd meg az étkezéseket, hogy tápláló, vitaminban gazdag, egészséges ételek kerüljenek az asztalra.

8. Gyűjts lépéseket és főként lépcsőzz: Decemberben minden nap törekedj a 10 000 lépésre, és válaszd a lépcsőt/lépcsőgépet, amennyiszer csak lehet.

9. Gyűjts össze egészséges recepteket! Inspirálódjon a fitnesz oldalak receptjeiből főételekhez és desszertekhez, és nyűgözd le ünnepi vendégeid!

10. Aludj jól: Kerüld a képernyőket lefekvés előtt, és törekedj az éjszakai 7-9 órás alvásra.

11. Ne feledkezz meg a D-vitamin bevitelről: a nap ritkábban süt a téli hónapokban. Ne foszd meg magad ettől a létfontosságú vitamintól, amely hozzájárul az immunrendszer épségéhez!

12.  Nem utolsó sorban élvezd az ünnepi időszakot, engedj az élvezeteknek, és ne feledd, hogy az egészséget a mindennapi cselekedeteink határozzák meg… még az ünnep

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.