Póczi Zoltán vagyok, a Fitness Company tanulója, és a Speedfit gyakori látogatója. Hasonló motivációs szavakkal kerestem fel Limpné Szőke Viktóriát, régi ismerősömet, hogy önszorgalom és házi feladat gyanánt elkezdhessek vele "edzősködni".

Viki magas testtömeg indexel, testzsír százalékkal rendelkezik, így első sorban ezt szeretnénk normalizálni. Nagyon örült a felkérésnek, hisz magától talán sosem jutott volna el egy fitness terembe. Régebben tele volt gátlásokkal a súlya miatt, kitartása nem volt, de ez már a múlté, mert elindult az úton és tesz egészsége érdekében. Motiváló szavaimnak köszönhetően jutott el erre a szintre, hogy elhatározza magát életmódja megváltoztatásához, és szembeszálljon a kilókkal. Bízom benne, hogy nagy változások fognak bekövetkezni, rengeteg biztatást és támogatást kap, hogy magabiztosan haladhasson a kitűzött cél felé!

Arra biztatlak Titeket, akik hasonló cipőben járnak, hogy ne féljetek bele vágni, sokkal jobban fogjátok érezni magatokat a bőrötökben!

Viki útját végig fogjuk kísérni ebben a cikksorozatban, láthatjátok, hogy milyen eredmények, olykor akadályokat fogunk elérni, legyőzni, amíg a siker ajtaján be nem kopogtatunk majd.

A következő irományban meg szeretném osztani veletek az edzésmódszereket, várt eredményeket és hogy mit, hogyan, és miért csinálunk.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.