A legtöbb, edzéssel foglalkozó ember éppen azért kezd el tréningezni, tudatosabban táplálkozni, mert látott egy ( több) olyan férfit/nőt, akinek fizikai adottságait szépnek, esztétikusnak találta, s ő is valami hasonlót szeretne elérni. ”Szeretnék olyan kidolgozott hasizmokat, mint a magazin címoldalán lévő férfié. Olyan feszes farizmokat akarok, mint azé a konditerembe járó lányé”- sokszor így indul az egész.
 
Szép, kidolgozott és egészséges testet magunkénak tudni nagy öröm, igazi ajándék. Mindezt megfelelő táplálkozással, megtervezett edzésmunkával, megfelelő regenerálódással lehet elérni. Csodaszerek nincsenek, garantált eredményeket ígérő, vevőket becsapó és csodakészítményeket árusító emberek annál többen.
 
Természetesen a testedzésnek az izmok fejlesztése mellett egy sor más egészségtani hatása is van: kiegyensúlyozottabbak leszünk, jobban alszunk, csökken a vérnyomásunk, jobb lesz az állóképességünk stb., de mindenekelőtt jobban nézünk ki.
 

A kisportolt test látványa gyakran lenyűgözi az embert. Láthatjuk pólóban, ünneplőben vagy éppen a strandon, már a testtartásáról , a járásáról felismerjük, hogy az illető sportol .Egy szépen megformált test ugyanolyan jól néz ki hétköznapi tevékenység/ pl. séta, bevásárlás/ közben, mint mondjuk edzés alatt.

Kevés rosszabb érzés van annál, mint amikor az ember az idő múltával elveszíti életerejét, fittségét,kondícióját. Aki nem figyel, annak bizony idővel megnő a hasa, kialakul a narancsbőre, izmai elveszítik ruganyosságukat.A sport, különösen az erősítő és aerob jellegű gyakorlatok kombinációja segít megelőzni ezeket a jelenségeket, növeli a kitartást , erősíti az immunrendszert,a csontokat, ráadásul vonzó külsőt biztosít.Önmagában ezért is érdemes elkezdeni az edzéseket.

 
SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.