11,5g aminosavval!

Elmúltak azok az idők, amikor az aminosavakról azt tartották hogy „mindegy az íze, a lényeg hogy hat”!

Gyümölcsös kellemes, kissé keserű ízzel.

Most már nincs több kifogás, hogy az izmaidnak nem azt adod meg amire szüksége van!

11500 mg kiváló minőségű savófehérje-hidrolizátum biztosítja az összes proteinogén aminosavat, és a megfelelő formának köszönhetően szó szerint hajtja a véráramba anélkül, hogy hosszabb ideig maradna az emésztőrendszerben.

A több mint 3 g L-argininnel – mint körülbelül 225 g csirkemell vagy 100 g földimogyoró – az inkospor® X-TREME SUPAFIT® MUSCLE + ideális edzés előtti hatásfokozó- Pre-Workout Booster. Azok számára, akik szeretik a megfelelő „bedurranást és pörgést” az edzések során.

 

Hidrolizátum- A hidrolizátum kiindulási anyaga a koncentrátum vagy izolátum, melyeket részlegesen lebontanak, így rövidebb peptidláncok keletkeznek. Napjainkban ez a forma a fehérjegyártás abszolút csúcsterméke, felszívódásának gyorsasága és hatékonysága verhetetlen, oldódása kitûnõ, hasznosulása maximális.

 

Proteinogén -A proteinogén aminosavak azon molekulák körét jelöli, melyek részt vesznek a fehérjék felépítésében. Az általánosan előforduló, univerzális proteinogén aminosavak száma 20, melyek mindegyikének van saját nukleinsav kódja, tRNS-e és ligáz enzime.

 •  Vérnyomáscsökkentő L-argininnel
 •  Gyors felszívódású az L-arginin miatt
 •  Jó a magas vérnyomásra
 •  Növelheti a novekedési hormontermelést

L-arginin- Az arginin egy aminosav, ami a hipofízisben termelődik, tehát mondhatjuk, hogy alapvetően nem esszenciális tápanyag, azonban nagyobb igénybevétel esetén nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes a szervezet előállítani, így szükségessé válhat kívülről bevinni a szervezetbe (feltételesen esszenciális), célszerűen táplálék-kiegészítő formájában. Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid – más néven nitrogén-monoxid, vagy NO -, szintézisben van.

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.