Tudományos kutatások keredményei igazolják, hogy az elágazó láncú aminosavak hiánya és a megnövelt fizikai terhelés az izomszövet lebontásához vezet, válaszul a szervezet nitrogénszükségletének a kielégítésére. Az aminosav hiány fellépését megakadályozhatjuk egy olyan jól összeállított étrenddel, ami megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét és szénhidrátot tartalmaz.

A creatinnak fontos szerepe van az izomösszehúzódsás folyamatában. Minél több creatint juttatsz a szervezetedbe, annál nagyobb teljesítményt várhatsz. Emellett gyorsítja izmaid regenerálódását is, ami a gyorsabb, hatékonyabb fejlődést jelenti a számodra.

A creatine és a szénhidrát együttes bevitele lehetővé teszi izmaid számára, hosszútávon maximális teljesítményt nyújtsanak, és segít izmaidnak a gyors regenerálódásában. A Hyper Mass 25% fehérjét, és 5% Creatine Monohydratot tartalmaz.

Ez a kombináció a Hyper Mass 5000-t a kezdő testépítők ideális izomtömegnövelő készítményévé teszi.

Ajánlott Fogyasztás: 5 mérőkanál (65g) Hyper Mass 5000 port keverj el 450ml zsírmentes tejbe va. Fogyassz 2-3 shake-et naponta.

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.